Activități de weekend, 3-4 iunie 2017

Activități de weekend, 3-4 iunie 2017

 

Sâmbătă, 3 iunie:

 

Şezătoarea Mamelor la Moldexpo pe 1-4 iunie

Când?  1 - 4 iunie; 13:00 – 15:00

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Odoras.md dă startul verii cu patru evenimente de excepţie! La 1-4 iunie te aşteptăm la Şezătoarea Mamelor (părinţilor) în cadrul Kids Expo 2017, care va avea loc la Moldexpo. Ia cu tine cele mai bune prietene sau soțul și vino la un eveniment interesant, util și relaxant! Detalii AICI.

 

Carnavalul Copiilor la VATRA

Când?  Sâmbătă - Duminică, 12:00 – 19:00

Unde?  VATRA; Traseul R1 Chișinău-Ungheni, km 32, Bucovăț

Festivalul „Carnavalul Copiilor” a ajuns la cea de-a treia ediție și va avea loc la Complexul Etno-Cultural Vatra, timp de două zile. În program: spectacole de magie; mega concert; discotecă în aer liber; ateliere; concursuri; povești; teren de joacă; planetarium; ateliere de creație; târg de obiecte pentru copii; festival gastronomic etc. Preț: copiii intră gratuit, adulții – 50 de lei. Detalii AICI.

 

KIDS’S EXPO 2017! Sărbătorim ziua copiilor la Moldexpo

Când?  1 - 4 iunie; 11:00 – 18:00

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Sunteți invitați cu mic, cu mare: copii, mame și tați, bunici, unchi și mătușe să sărbătorim împreună „Ziua Internațională a Copilului“, la Moldexpo! Aici vă așteaptă un program de divertisment interesant, o mulțime de gustoșenii, dispoziție bună, cadouri și surprize! Detalii AICI.

 

Spectacol: „Soldățelul de Plumb” (Легенда о добром сердце)

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 3 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

MEGA Picnic pentru Femei

Când?  Sâmbătă, 10:00 – 13:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. Ion Creangă, 5

În program: gustări, jocuri distractive, discuții în grupuri, sesiuni foto etc. Copiii de la 3 până la 10 ani vor avea parte de activități organizate de un club pentru copii. Participarea este gratuită. Detalii AICI.

 

Spectacol: „Aventurile lui Căstănel” la JUMBO

Când?  Sâmbătă, 13:00 – 13:45

Unde?  Centrul Comercial „Jumbo”

Matineul se va desfășura în limba română şi se va juca gratuit. Detalii AICI.

 

A Fost Odată ca Niciodată

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 14:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. Ion Creangă, 5

Cu ocazia Zilei Copiilor ai oportunitatea de a savura din magia poveștilor pentru toți copiii printr-o mare petrecere împreună cu cei mai îndrăgiți eroi. Întreaga familie va avea parte de multe distracții și jocuri, vor putea merge la tobogane, trambuline și castele gonflabile. Micii artiști vor putea demonstra talentele în zonele de meșteșugărit, iar ca distracția să fie completă, un magician va capta atenția copiilor printr-un show cu trucuri de excepție. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Kids Tennis Day

Când?  Sâmbătă; 16:00 – 20:00

Unde?  Tennis Club ACVILA; str. Calea Ieșilor, 10

Vino pe 3 iunie în incinta Tennis Club Acvila și pregătește-i o vară frumoasă copilului tău. În program:
cunoștință cu programul Kids Academy; info Tour în incinta clubului și cunoștință cu antrenorii clubului; antrenament informativ; distracție, zâmbete și înghețată. Detalii AICI.

 

Spectacol: Iubirea la proști

Când?  Sâmbătă; 18:30 – 21:00

Unde?  Teatrul Eugene Ionesco; str. Grigore Vieru, 11

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară… Detalii AICI.

 

 

Duminică, 4 iunie:

 

COPII CUMINȚI CU VEDETE PĂRINȚI

Când?  Duminică, 16:00

Unde?  Palatul Republicii; str. Maria Cebotari, 16

„COPII CUMINȚI... CU VEDETE PĂRINȚI” este un PROIECT DE CARITATE, care presupune ca fondurile acumulate din vânzarea biletelor pentru acest concert să fie oferite drept donații în susținerea și dezvoltarea unor programe și cercuri de educație culturală a copiilor, școlilor de muzica și artă; îmbunătățirea și amenajarea terenurilor sportive și de joacă, aflate în spațiul rural din Republica Moldova, pentru a le oferi și copiilor de la sate șansa de a avea o dezvoltare intelectuală și culturală adecvată. Detalii AICI.

 

Parada Slingurilor și Cărucioarelor 2017

Când?  Duminică; 10:30 – 12:45

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Ca să participați, trebuie să vă gândiți la un „family look”, la transportul bebelușului, să completați formularul de participare și să veniți la KID'S EXPO în ziua paradei, pentru defileu și o grămadă de premii de la sponsori! Detalii AICI.

 

Spectacol: „Elefănțelul curios”

Când?  Duminică, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Training „Cum să-mi ajut copilul în alegerea carierei”

Când?  Duminică, 11:00 – 14:00

Unde?  Biblioteca Ion Creangă; str. A. Sciusev, 65

Training-ul este destinat părinților care au copii cu vârsta de 14-16 ani și doresc să afle mai multe despre ghidarea în carieră. Cu ajutorul unui psiholog, vor cunoaște cum își pot ajuta copilul în alegerea corectă a viitoarei cariere, ținând cont de aspirații, interese, aptitudini și alte caracteristici psihologice și de temperament ale copilului. Detalii AICI.

 

Festivalul Turistic „Duminica Mare”

Când?  Duminică, 12:00 – 21:00

Unde?  Florești, Domulgeni

Festivalul Turistic „DUMINICA MARE” revine cu o nouă ediție. Sunteți așteptați cu drag duminică, 4 iunie, începând cu ora 12:00, în satul Domulgeni, raionul Florești, să sărbătorim împreună cea mai importantă zi de duminică din an. Detalii AICI.

 

Festivalul Național „Anatol Dumitraș”

Când?  Duminică, 13:00

Unde?  Comuna Larga; raionul Briceni

În data de 4 iunie 2017, de Hramul Comunei Larga, va avea loc Festivalul Național „Anatol Dumitraș”.
Evenimentul este organizat cu scopul omagierii ilustrului lărgean, Anatol Dumitraș, a perpetuării operei și personalității sale artistice distincte. Festivalul-concurs se dorește a fi un eveniment anual, competitiv, organizat de lărgenii de pretutindeni și Primăria Larga, care are drept obiectiv descoperirea și promovarea noilor talente interpretative.  Detalii AICI.

 

Ziua Mondială a Mediului, Chișinău

Când?  Duminică, 16:00 – 22:00

Unde?  Parcul Valea Morilor; str. Grigore Alexandrescu

De ziua internațională a mediului aveți oportunitatea de a o petrece în sânul naturii. În program: ateliere, joacă, odihnă, comunicare, expoziții, invenții, muzică, emoții, plăcere, CONECTARE cu NATURA. Detalii AICI.

 

Muzică clasică și jazz pe strada pietonală din Chișinău

Când?  Duminică, 16:00 – 21:00

Unde?  Strada Pietonală din Chișinău; str. Alexandru Diordiță

Banca Națională a Moldovei organizează pe 4 iunie 2017, două concerte pe strada pietonală Eugen Doga din Chișinău. Primul concert, de muzică clasică, susținut de orchestra simfonică și corul Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va începe la ora 16.00 și se va încheia la 18.00. Programul artistic muzical va fi reluat la ora 19.00 cu un concert de muzică jazz, care va dura de asemenea două ore. Invitații speciali ai serii vor fi Geta Burlacu şi Cristi Aldea-Teodorovici acompaniați de Big Band Orchestra și oaspeți din România: Elena Gatcin & Black Sea Orchestra. Detalii AICI.

 

Filmul „Rock Dog” 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

Un mastif tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician. Așadar, Bodi, născut și crescut în munții Himalaya, renunță la rolul de paznic pe care trebuia să îl preia de la tatăl său și pornește spre Beijing, pentru a deveni un star rock. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Cine-i șef acasă” 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria

Un copil în costum și cu servietă face echipă cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul mișelesc al directorului general al Puppy Co. Detalii pe patria.md

 

Foto: nantes.family-sphere.com; Facebook.com

Video: Youtube.com

Adaugă comentariu