Activități de weekend, 5-6 august 2017

Activități de weekend, 5-6 august 2017

 

Sâmbătă, 5 august:

 

Curs de gătit pentru gospodine și gospodari

Când?  Sâmbătă, 15:00 – 17:00

Unde? Fundația BITONIC; bd. Dacia, 49/14

Simți că nu mai ai nici fantezie, nici inspirație, iar rețetele pe care încerci să le gătești nu-ți iese întocmai cum ți-ai dori și ești mereu în căutarea unor sfaturi și soluții? Participă în cadrul cursurilor pentru a deveni iscusit în domeniul gătitului. Detalii AICI.

 

Atelier de creație hand-made cu Kerry Schroeder

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 12:30

Unde? American Language Center; str. Ion Creangă

În cadrul atelierului veți învăța tehnici unice de manevrare a hârtiei și foarfecei. Hârtia decorativă și furnitura vor fi aduse de către Kerry din S.U.A. și vor fi puse la dispoziția ta gratuit! Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Master-class de Simbolism și Pictură Egipteană

Când?  Sâmbătă, 16:30 – 18:30

Unde? Atelierul Atena MD – Reproduceri Arheologice; str. Gheorghe Asachi, 20

Participanții vor putea să descopere tehnici de pictură pe basorelief, simbolismul culorilor și al reproducerilor arheologice din cultura Egiptului Antic, iar la final piesa realizată va rămâne participantului. Preț: 150 de lei. Detalii AICI.

 

Distracție cu toată familia

Când? Sâmbătă - Duminică

Unde? Acasă

Bucură-te de weekend și petrece-l cu cei dragi alături! Distrează-te împreună cu copilul tău: învățați alfabetul și limba engleză cu ajutorul desenelor, la sigur va îndrăgi mult această activitate. Detalii AICI.

 

Master-class de Pictură pe Sticlă

Când?  Sâmbătă, 10:30 – 12:30

Unde? Noua Acropolă Chișinău; str. Gheorghe Asachi, 20/2

În cadrul atelierului veți avea posibilitatea să descoperiți simbolismul culorilor și să realizați o pictură pe sticlă. Toate lucrările realizate vor rămâne participanților. Preț: 130 de lei. Detalii AICI.

 

 

Duminică, 6 august:

 

Petrecerea Minnie Mouse

Când?  Duminică, 11:00 – 13:00

Unde?  Glamour Girls; str. Miron Costin, 18/1

Salonul „Glamour Girls” va invită într-o lume roz cu muzică, umor, aventură și culoare. Fetițele se vor distra cu proceduri de frumusețe și vor învăța să facă fustițe tutu, după care va avea loc defilarea pe podium. De asemenea, micile cliente vor beneficia de sesiune foto și surprize. Preț: 250 de lei. Detalii AICI.

 

Pregătire pentru Chișinău Marathon

Când?  Duminică, 8:30 – 10:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. Ion Creangă, 5

Continuați să vă pregătiți în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Duminică, 6 august, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare „Long Run #5”. Detalii AICI.

 

Ateliere de creație pentru copii

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde? Bd. Moscova, 2; str. Alba Iulia, 77/18; bd. Dacia, 49/14

Copiii de la 5 ani au posibilitatea să petreacă un weekend de neuitat și să confecționeze diferite lucrări interesante. Vedeți în imaginea de mai jos orarul activităților. Detalii AICI.

 

Filmul „Sunt un mic ticălos 3” în 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist al unui serial TV care a fost anulat brusc. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Bigfoot Junior” în 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Detalii pe patria.md

Foto: facebook.com; bukvic.ru

Adaugă comentariu