ATENȚIE!!! Odoraș schimbă temporar formatul evenimentelor pentru părinți!

ATENȚIE!!! Odoraș schimbă temporar formatul evenimentelor pentru părinți!

Dragi cititori și participanți la evenimentele marca Odoraș, din cauza riscului răspândirii infecției cu coronavirus de tip nou, toate manifestările și evenimentele în masă din țara noastră sunt anulate. Echipa Odoraș se conformează, iar următorul eveniment, de vineri, 13 martie, îl vom organiza într-un format neobișnuit – difuzat live, fără prezența publicului.

Am decis că vom difuza live online evenimentul la care medicii și specialiștii invitați vor oferi informații utile tuturor părinților. Evenimentul va fi difuzat atât pe pagina noastră de Facebook, cât și pe cea de Instagram, dar și cu ajutorul partenerilor de la Direct Media.

Totodată, tradițional la evenimente la final organizăm o tombolă cu cadouri foarte bune de la partenerii noștri. Nu vom renunța la ea nici de această dată, doar că vom oferi cadourile în cadrul unor mini-concursuri organizate de medici și specialiști în timpul discursurilor lor. Astfel, cei mai ageri și mai activi participanți la live-ul nostru, care vor participa la aceste concursuri și vor răspunde primii la întrebările specialiștilor, vor fi contactați ulterior de membrii echipei Odoraș și informați cum pot ridica cadourile câștigate.

NOTĂ: Vom analiza în zilele următoare după eveniment cine a răspuns primul conform orei înregistrării comentariului și vom contacta persoanele date, iar ulterior vom publica fotografii cu câștigătorii ca să vă convingeți că am făcut totul corect și transparent.

Vă îndemnăm să ne urmăriți pe paginile noastre de Facebook și de Instagram, dar și evenimentul Șezătoarea Mamelor, unde periodic vom veni cu actualizări și informații noi pentru toți cei interesați.

Adaugă comentariu