DEFILARE INCENDIARĂ cu mămici şi fiice în costume de plajă!

DEFILARE INCENDIARĂ cu mămici şi fiice în costume de plajă!

Mămici frumoase, însoţite de fetiţele lor, au adus briza mării la Chişinău, cu o  defilare sexy în costume de baie marca Dammex.

Defilarea a avut loc în cadrul evenimentului organizat de Odoraş – Şezătoarea Mamelor ediţia XXIII, şi a adunat femei, care pe lângă faptul că sunt mame grijulii, îşi iubesc corpul, ştiu să aibă grijă de ele, sunt îndrăzneţe, frumoase şi dezinvolte.

Costumele de baie prezentate aparţin brandului Dammex, producător autohton, care are în colecţie o mulţime de modele originale, comode, de calitate şi într-o gamă largă de culori. În plus sunt şi la preţuri foarte bune. Coroniţele de la Di Bianco Accessories au „încununat opera”, la propriu, şi s-au potrivit de minune la stilul proaspăt şi estival al participantelor la defilare.

Şi micile modele s-au descurcat de minune în rolul pe care l-au avut şi au demonstrat că sunt gata şi de o „defilare” pe malul mării şi, de ce nu, să păşească în lumea modelingului.

Menţionăm că mămicile NU sunt modele de profesie şi au fost selectate în urma unui mic concurs foto, organizat de Odoraş. Fiţi pe fir, mai urmează surprize de la odoras.md!

 

 

Vedeți mai jos un filmuleț cu defilarea Dammex

Un alt filmuleţ - AICI 

 

Foto, Video: Odoraș

Adaugă comentariu