Despre procesul nașterii și îngrijirea nou-născutului se va discuta la o nouă ediție a Festivalului Gravidelor

Despre procesul nașterii și îngrijirea nou-născutului se va discuta la o nouă ediție a Festivalului Gravidelor

Revista online pentru părinți Odoraș te invită la o nouă ediție a Festivalului Gravidelor – pe 29 octombrie! De această dată, avem invitați doi specialiști în sănătate: Natalia Sinchin, medic obstetrician-ginecolog și Natalia Zabudscaia, consultant în alăptare și îngrijirea nou-născuților.

În cadrul evenimentului, medic obstetrician-ginecolog, Natalia Sinchin, din cadrul Spitalului Internațional Medpark, va vorbi despre procesul nașterii și diferențele dintre nașterea naturală și prin operația cezariană. Domeniile de interes profesional al medicului sunt: asistarea nașterilor fiziologice și patologice, stabilirea diagnosticului și monitorizarea gravidelor cu diverse patologii extragenitale și urgențe obstetricale, realizarea operațiilor cezariene planice și urgente.

Un alt invitat special al serii va fi consultantul în alăptare și îngrijirea nou-născuților, Natalia Zabudscaia, invitată la eveniment de compania Bayer. Specialista va prezenta tema „Îngrijirea nou-născutului: recomandări și sfaturi”. Natalia are o experiență personală în alăptare de 5 ani și 9 luni și din anul 2015 este membră a grupului de susținere a alăptării din cadru AKEV (Ассоциация Консультантов по Естественному Вскармливанию) din Rusia.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/10qv
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu