Feeria surprizelor de Crăciun Shopping MallDova: zâmbete, cadouri și premii pe 4 roți!

Feeria surprizelor de Crăciun Shopping MallDova: zâmbete, cadouri și premii pe 4 roți!

 

Sperăm că ești pregătit pentru sărbători și ai multe dorințe bune de împlinit, deoarece la Shopping MallDova începe feeria surprizelor de Crăciun! Te așteptăm să aprindem împreună luminițele pomului de iarnă, pentru a da startul unei luni întregi de sărbători, bucurie, cadouri și distracție!

Pe 3 decembrie, la ora 18:00 nu poți rata evenimentul de inaugurare a celui mai spectaculos brad împodobit din țară! Pomul de Crăciun de la Shopping MallDova are înălțimea de tocmai 14 metri, iar pentru decorarea lui au fost necesare 286 de globuri, 110 steluțe sclipitoare, 55 de țurțuri argintii și 38 de stele luminoase, care vor oferi un spectacol vizual inedit și vor crea atmosfera feerică pentru sărbătorile de iarnă. Lansarea va fi însoțită de un show interactiv cu scenete și concursuri pentru copii, dansuri și cântece de Crăciun cu „DoReMi Show”, „Picături muzicale”, „Lollipops” și „Vibe Art Dance Studio”, muzică corală de la „Cantabile” și colinde de la studioul folcloric „Iedera”, condus de surorile Osoianu.

 

Toată perioada între 3 decembrie 2016 și 5 ianuarie 2017, la Shopping MallDova va fi presărată cu surprize, activități distractive, muzică și cadouri. Conform tradiției, Moș Crăciun și Crăciunița vor întâmpina fiecare copil, îi vor asculta dorințele și poeziile și îi vor răsplăti cu daruri. Cutia poștală a lui Moș Crăciun este pregătită pentru scrisorile copiilor cuminți, iar cele mai sincere și mai emoționante dorințe vor fi împlinite neapărat. Feeria surprizelor îi va cuprinde pe mari și mici într-un program plin cu ateliere de creație, spectacole ale teatrului de păpuși, concerte pentru toate gusturile, precum și tradiționalul Carnaval de Crăciun, unde toți copiii vor putea participa la concursuri de cântece și dansuri și vor fi premiați de Moș Crăciun cu multe cadouri aduse tocmai de la Polul Nord.

Sărbătoarea continuă de la Shopping MallDova va culmina cu Marea Tombolă de sărbători, care se va desfășura pe 5 ianuarie.Toți vizitatorii Shopping MallDova, care în perioada sărbătorilor (3 decembrie 2016 - 5 ianuarie 2017) vor face cumpărături în sumă de minim 300 de lei, vor putea primi multe cadouri generoase de la Moșul, inclusiv:

  • 5 valize Samsonite pentru copii;
  • 5 valize Samsonite pentru adulți;
  • și marele premiu: o maşină Hyundai Creta 2016!

Shopping MallDova te așteaptă la o lună întreagă de distracție, unde toată familia se poate bucura de feeria surprizelor de Crăciun!

Foto: shoppingmalldova.md

 

Adaugă comentariu