Informații exclusive despre epidurală, de la medic anesteziolog la Festivalul Gravidelor

Informații exclusive despre epidurală, de la medic anesteziolog la Festivalul Gravidelor

La ultima ediție a Festivalului Graviduțelor din 2018, organizat de Odoraș, vor fi abordate în premieră câteva teme de mare interes pentru viitoarele mămici. La eveniment vor fi prezenți medici și specialiști în domeniu care vor oferi informații corecte pentru fiecare proaspătă sau viitoare mămică. Mai jos găsiți pe scurt detalii despre unele subiecte care vor fi abordate în cadrul festivalului.

În premieră, la Festivalul Graviduțelor, medicul anesteziolog de la Medpark, Svetlana Plămădeală, va vorbi despre cea mai frecvent întâlnită metodă de ameliorare a durerii în timpul travaliului - anestezia epidurală. Mămicile vor avea ocazia să se informeze și să adreseze întrebări despre tipurile de anestezie epidurală, modul în care acestea sunt administrate, beneficiile și riscurile acestui tip de anestezie.

Consultanta superioară în alăptare, Olga Gutium, va ajuta mămicile să-și depășească barierele pentru a trăi pe propria piele noțiunea de „lactație de succes” și va discuta cu participantele despre prima lună de viață a copilului, diversificarea alimentară, dar și organizarea corectă a rutinei, atât a mamei, cât și a copilului. 

Tatiana Cebotari, medicul ginecolog va pune în discuție un subiect important pentru gravide și anume igiena intimă corectă în sarcină și după naștere. Specialistul va informa participantele despre regulile și condițiile speciale de îngrijire care trebuie respectate, iar mămicile vor avea posibilitatea să adreseze direct întrebări despre aspectele care le interesează.

Participarea la Festivalul Gravidelor, care va avea loc pe 4 decembrie, este gratuită, doar în bază de înregistrare pe care o puteți face accesând AICI.

Adaugă comentariu