Liliana Prado: Sunt gata să accept critica de la cei care știu ce înseamnă a munci, a lupta, a învinge orice obstacol pentru realizarea visurilor!

Liliana Prado: Sunt gata să accept critica de la cei care știu ce înseamnă a munci, a lupta, a învinge orice obstacol pentru realizarea visurilor!

Săptămâna trecută, mămica-interpretă, Liliana Prado, a susținut un concert minunat alături de copiii săi. Mai multe piese noi, interpretarea cărora a fost însoțită de dansatori și lumini multicolore au ajuns neîntârziat la inima spectatorului. „Fomula ideală” a fericirii ascunzându-se, se pare, în muzica de calitate, în oameni frumoși și în emoțiile unice.

Emoții unice a trăit cu siguranță și interpreta, or, nu în toată ziua poți avea ocazia să cânți în fața a sute de oameni veniți pentru ați aprecia talentul, pentru a te scălda în aplauze.

Spectacolul a decurs cu succes! O sală plină de spectatori, un public receptiv, care m-a scăldat în aplauze și flori... Mulțumesc tuturor celor ce m-au ajutat în realizarea acestei minuni... ”, a declarat Liliana Prado odată cu încheierea concertului.

A avut un scop și l-a atins. A avut ceva de transmis și a făcut-o. Iar aplauzele ce au durat minute în șir, ne pot vorbi doar despre faptul că spectatorul a recepționat mesajul Lilianei Prado. „Publicul a rămas satisfăcut la maximum... Acest lucru este cel mai important pentru un interpret. Atunci când ajungi cu mesajul unei piese la inima spectatorului și i-o topești de plăcere...Cred că mi-a reușit”, a adăugat aceasta.

A muncit mult pentru a se putea bucura de o asemenea realizare - propriul concert. În același timp, este gata să primească și critici, deși nu de la orișicine: „Sunt gata să le accept de la cei care știu ce înseamnă a munci, a lupta, a învinge orice obstacol pentru realizarea visurilor”

Amintim că în cadrul concertului au evoluat și oaspeți de onoare ca: Adriana Ochișanu, Anișoara Puică, Vitalie Dani, Marian Stîrcea, Ady Carp, Doinița Gherman, Lenuța Gheorghiță, Tatiana Heghea, Katy Rain și alții, ce au adăugat  delicioase ingrediente în conținutul acestuia și cărora, Liliana Prado, le este foarte recunoscătoare.

Sursa foto: arhiva personală

Adaugă comentariu