Maria Marian își lansează propriul site de sănătate

Maria Marian își lansează propriul site de sănătate

Prezentatoarea TV și mămica Maria Marian își lansează astăzi propriul site prin intermediul căruia va promova modul sănătos de viață. Lansarea oficială va avea loc astăzi, la Jolly Alon Hotel, la ora 18:00 și va întruni 120 de persoane, medici, profesori universitari, doctori în medicină, dar și oameni de televiziune, interpreți și prietenii Mariei Marian.

Este prezentatoare, mămică de doi ani și mai nou și studentă la facultatea de Medicină Generală, iar prin intermediul acestui site își dorește să aducă la cunoștința cititorilor săi informații din domeniul sănătății, să le ofere remedii, tratamente și sfaturi despre diete și sport, frumusețe sau viață de cuplu.

“De 7 ani sunt ”cununată” cu televiziunea. Zilnic am „intrat” în casele voastre să vă deschid noi secrete, fie din domeniul sănătății, fie din educație, familie sau chiar relații de cuplu. În tot acest răstimp am creat o strânsă legătură cu voi, cei din fața ecranelor, de care nu aș vrea să mă despart vreodată. V-am obișnuit cu sfaturile mele din domeniul sănătății și cu recomandări ce vizează modul în care întreținem frumusețea sau naturalețea. Împreună am prevenit sau am tratat afecțiuni, am slăbit și ne-am tonifiat. Fiecare emisiune mi-a descoperit câte ceva nou, așadar am învățat foarte multe împreună cu voi”, a menționat Maria Marian pe noul său site.

Citește și:

Maria Marian: Acum simt că trăiesc

Foto: facebook, mariamarian.md

Adaugă comentariu