Olga Gutium, despre regulile esențiale pentru o lactație de succes

Olga Gutium, despre regulile esențiale pentru o lactație de succes

Pe 9 decembrie, Odoras.md organizează ultimul Festival al Graviduțelor din 2019! Medicii invitați te vor ajuta să-ți pregătești bagajul de maternitate cu informații ample și veridice.

De această dată, consultantul superior în alăptare, Olga Gutium, invitată de compania Bayer, va vorbi despre alăptarea în primele zile de viață a nou-născutului, potențialele dificultăți și primele sfaturi practice pentru o lactație de succes. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”.

Un alt invitat special este medicul neonatolog de categorie superioară și managerul serviciului neonatal-pediatric de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1, Dorina Rotaru. Specialista va vorbi despre igiena nazală a copiilor în perioada rece a anului și va explica cum trebuie să se efectueze corect.

Dorina Rotaru are 16 ani de experiență în muncă și este membru al comisiei de specialitate Neonatologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL:  http://s9.ro/121a
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI!

 

 

Adaugă comentariu