Show spectaculos de MAGIE la Teatrul de Vară. Află când e şi de ce trebuie să vii!

Show spectaculos de MAGIE la Teatrul de Vară. Află când e şi de ce trebuie să vii!

 

Cunoscutul magician român Robert Tudor va veni la Chişinău pe 28 mai, cu un show inedit. Este un spectacol adresat copiilor, de care se vor bucura şi adulţii.

Cui nu-i place înghețata sau vata de zahăr? Cine nu vrea să afle secretele trucurilor de magie? Sau cui nu-i plac baloanele, clownii şi cadourile? La Magic Day sunt așteptați copiii, părinții, bunicii și toți cei cu sufletul deschis, pentru că magia nu are vârstă!

Magic Day este ziua în care trebuie să te lași purtat în lumea imaginației, să te bucuri, să descoperi, să te laşi surprins, să râzi și să crezi! Evenimentul are loc într-un spațiu neconvențional și prietenos, în aer liber, la Teatrul de vară din parcul Valea Morilor.

Atracțiile, surprizele și momentele artistice se vor desfășura pe parcursul a tot evenimentului, iar seara va urca pe scenă nimeni altul decât celebrul Magician Robert Tudor. Vor fi apariţii şi dispariţii de obiecte şi de animale, trucuri spectaculoase, un deliciu pentru copii, un spectacol interactiv şi plin de culoare. 

Robert Tudor a fost de mai multe ori cu spectacole de magie la Chişinău şi a cucerit de fiecare dată publicul. Este magician cu acte în regulă, căci a absolvit Şcoala de Magie din Viena. Pe lângă această activitate, a prezentat recent şi emisiunea „Vocea României Junior, difuzată de Pro TV. Este căsătorit şi e tatăl unui băieţel.

Ce este mai frumos decât să-ţi faci copilul fericit? Nu pierdeţi acest eveniment colorat şi distractiv, organizat de Media Show Grup pe 28 mai la Teatrul Verde. Biletele costă doar 100 de lei şi pot deja fi procurate AICI.

„Le ofer zâmbete celor care vin să mă vadă. Zâmbetul e greu de obţinut, nu e ceva ce găseşti la vânzare, vine pur şi simplu din suflet. Asta se întâmplă în spectacolele mele de magie. Cum e munca cu copiii? E o distracţie! Am şi eu copil, iar acum fiecare copil pe care îl văd la spectacol îl simt ca şi cum ar fi al meu”, spunea Robert Tudor într-un interviu pentru Adevărul.

Foto: facebook.com/MagicianulRobertTudor; Media Show Gruo

Adaugă comentariu