Te invităm la Șezătoarea Mamelor

Te invităm la Șezătoarea Mamelor

Această frumoasă primăvară începe cu un nou eveniment marca Odoraș și anume, cea de-a XVI-a ediție a Șezătorii mamelor la care sunt invitate femeile care vor deveni în curând mămici dar și cele care au prichindei acasă. Vă dăm întâlnire la 16 martie, ora 17:00 la Restaurantul Garden Palace (str. V. Alecsandri 8).

De ce nu trebuie să lipsești de la acest eveniment??? 

 Vom discuta despre colicile la bebeluși cu Mihai Stratulat, medic neonatolog și pediatru, care vă va explica cum trecem mai uşor peste "perioada colicilor" şi cum îi alinăm durerile de burtică unui bebeluş!

Aproape 90% dintre sugari cu vârsta cuprinsă între 2 săptămâni și până la 3-4 luni suferă de dureri la burtica. Aceste colici la sugari sunt stresante atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

 

 

O altă temă pe care o vom aborda va fi dermatita atopică, subiect pe care îl va aborda Irina Batîr, dermatolog. Des întâlnită la bebeluși și la copii mici, dermatita atopică este o afecțiune în care mâncărimea este cel mai deranjant simptom: aceasta afectează calitatea vieții copiilor, le tulbură somnul și de asemenea îi afectează în aceeași măsură pe părinți. Care sunt cauzele, cum evităm şi cum tratăm – le vom afla pe toate de la un medic de nota 10!

Cea de-a treia temă abordată va fi candidoza vulvovaginală și alte infecții, pe care o va explica un medic ginecolog și obstetrician.

Pe lângă informații pe le care vi le vor oferi specialiștii, veți avea parte și de multe suprize frumoase dar și daruri din partea sponsorilor. 

Vă informăm că locurile la eveniment sunt limitate, așa că dacă doriți să participați la șezătoare, nu ezitați să vă înregistrați online, AICI. Participarea este gratuită, doar în bază de înregistrare !

Vă rugăm să veniți fără copilași. Implicaţi bunicii, tăticii, prietenii şi oferiţi-vă o pauză de relaxare şi informare!

Vă așteptăm la 16 martie, de la ora 17:00 până la 19:00, în incinta Restaurantului Garden Palace. 

Mai multe informații găsiți pe pagina evenimentului de pe facebook AICI.

Partenerii evenimentului: Berlin Chemie, Saforelle, Kloran Bebe.

Adaugă comentariu