Busuioc TV celebrează 9 ani de activitate printr-un eveniment grandios

Busuioc TV celebrează 9 ani de activitate printr-un eveniment grandios

Cu ocazia împlinirii a 9 ani de activitate, postul de televiziune „Busuioc TV” invită toți doritorii pe 31 ianuarie și pe 1 februarie la Palatul Național ,,Nicolae Sulac”,  la un concert cu genericul ,,Fricel de busuioc 2018”. La spectacolul din cele două zile vor evolua zeci de interpreți autohtoni de valoare, precum Adriana Ochișanu, Anișoara Puică, Igor Cuciuc, Adrian Ursu, Nelly Ciobanu, Vitalie Dani, Gheorghe Țopa și mulți alții.

Deși în fiecare an telespectatorii se bucură de un spectacol cu același generic, anul acesta organizatorii promit a fi unul de excepție, or, nu în zadar e împărțit în două zile consecutive. „Busuioc TV este un loc dedicat artiștilor, fanilor, concertelor și marilor evenimente muzicale. Da, într-adevăr, nouă ani de activitate nu e deloc puțin. Pentru noi, nouă ani înseamnă multă muncă pentru a mulțumi gusturile telespectatorilor, perseverență și ascensiune pentru a fi un bun promotor al culturii și valorilor naționale. Respectăm și în acest an tradiția de a organiza concertul „Firicel de busuioc" pentru publicul iubitor de muzică autohtonă. Vă așteptăm, așadar, pe 31 ianuarie și 1 februarie să ne fiți tovarăși ai splendorilor cu care încercăm să vă răsfățăm!", menționează Cristina Zalujac, content manager la Busuioc TV.

În prima zi a evenimentului, scena mare a Palatului Național „Nicolae Sulac” va fi invadată de frumoasele voci autohtone, precum: Olga Ciolacu, Adriana Ochișanu, Igor Cuciuc, Ady Carp, Nicolae Glib, Maria Iliuț, Igor Rusu, Surorile Osoianu, Lenuța Gheorghiță, Plăieșii și Nicolae Gribincea, Cornelia Ștefăneț, Doina Arseni, Trio Vatra Neamului, Orchestra „Fluieraș” condusă de Frații Ștefăneț, dar și mulți alți artiști.

 

Pe data de 1 februarie, în cadrul concertului vor veni cu un recital de excepție: Anișoara Puică, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, Ian Raiburg, Gheorghe Țopa, Geta Burlacu, Olia Tira, Adrian Ursu, Aura, Diana Rotaru, Mariana Mihăilă, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Olga Verbițchi, Ana Munteanu ș.a.

 

Biletele pot fi procurate la Casele Palatului Național și de pe iticket.md, prețul variind între 200 și 500 de lei.

Adaugă comentariu