Vezi ce cadouri au putut achiziționa oaspeții de la Crăciunul Copiilor 2017

Vezi ce cadouri au putut achiziționa oaspeții de la Crăciunul Copiilor 2017

Crăciunul Copiilor 2017 și-a lăsat o frumoasă amprentă în viața tuturor celor ce au participat la sărbătoare. Pe lângă faptul că copiii s-au distrat de minune, părinții au avut posibilitatea să achiziționeze cadouri originale pentru cei dragi, deci să prindă doi iepuri odată. În cadrul evenimentului fiind prezenți mai mulți meșteri hand made, companii farmaceutice și alți producători autohtoni.

Lumânări decorative, produse cosmetice naturale, hăinuțe, papucei, accesorii, cărți, biscuiți și alte produse de artizanat au stat la dispoziția celor ce au călcat „pragul” târgului de Crăciun 2017. Și așa cum e perioada sărbătorilor, deci și a surprizelor, părinții au plecat acasă cu mai multe bife în lista de cadouri.

Dacă ești și tu în pană de idei în această privință, vezi lista producătorilor  ce au inspirat oaspeții evenimentului și inspiră-te și tu, de ce nu! Să începem cu ce e mai dulce!

Be sweet a venit la târg ca de fiecare dată cu biscuiți foarte delicioși și ambalați în cutiuțe speciale pentru perioada sărbătorilor.

 

Tot biscuți, dar de data aceasta handmade și cu o doză mai mare de artistism a pus la dispoziția oaspeților – Anise. Brăduți, fulgușori, babe de omăt, dar și multe alte forme, inscripții, îți lăsau gura apă!

 

Kalben a adus la târg dulciuri turcești, cadouri dulci ambalate în borcănele simpatice cu drajeuri de diverse forme, culori și umpluturi.

 

Iar dacă s-a dorit un borcan de dulce la propriu, atunci oaspeții au procurat miere de la Rodica Tcaci.

 

Dar cum să evite mămicile măsuța produselor cosmetice, mai ales când Antos a adus în cadrul târgului numeroase produse de înfrumusețare și îngrijire?!

 

De la produse cosmetice, să trecem la accesoriile ce ne fac viața mai dragă. Milen Bijou a pus în vânzare fel de fel de accesorii hand made, de o mare frumusețe!

 

Și cum e iarnă, iar frigul ne dă târcoale, Babylina și MilyMia au venit cu soluția perfectă: căciuli, mănuși, paltonașe și alte articole călduroase dar și deosebite în același timp! Se pare că la un moment dat li se epuizase chiar stocul.

 

Hăinuțe am achiziționat, dar ce ziceți de niște papucei din lână naturală marca Macco?

 

Marvel baby e firma perfectă dacă sunteți în căutarea anumitor articole pentru copii!

 

Acum e momentul potrivit pentru niște cărți calitative și bune în adevăratul sens al cuvântului. Cărți,  pe care le va savura copilul dvs, dar și întreaga familie, pentru că Editura Cartea Copiilor și Book Store știu preferințele copiilor cel mai bine!

 

Iar când vine vorba de un cadou simbolic pentru cei dragi, dar în același timp încărcat cu originalitate, Pao Candles îți vine în ajutor cu fel de fel de lumânări personalizate.

 

Home decor from „SameOld BrandNew” by Olga Holban a ajutat vizitatorii târgului să-și aleagă elementul potrivit pentru casă sau tot felul de mesaje personalizate și cadouri originale.

 

La Verona Art Studio , de asemenea, au putut fi găsite păpuși deosebite și decorațiuni speciale de Crăciun.

Isispharma și Polpharma nu puteau lipsi de la eveniment, întru cât ei au venit cu produse farmaceutice de înaltă calitate.

 

Tot aici au putut fi găsite produsele extrem de utile pentru întreaga familie marca Dr. Frei.

 

 

Compania Sodimed, brandul Marimer, responsabili de igiena și îngrijirea nasului au adus o surpriză pentru vizitatorii târgului, un selfie box ce a ajutat părinții să imortalizeze acele frumoase clipe în fotografii minunate.

 

Tot în zona târgului au mai fost prezenți cei de la Babydiscounter și Nuk. Cea din urmă s-a gândit la mămicile care alăptează și a creat o zonă pentru a-și putea hrăni copilașul în liniște și confort.

 

Sursa foto: Constantin Dimitrenco, Valeria Negru 

Adaugă comentariu