Odoraș.

Odoraș.

Dragostea nu acceptă scuze. Fotografia care a făcut înconjurul lumii

Dragostea nu acceptă scuze. Fotografia care a făcut înconjurul lumii

Recent, o fotografie făcută în timpul unui meci de baschet a devenit virală. În imagine apar un băiețel și un bărbat îmbrăcat în salopetă murdară, iar fața îi este acoperită de funingine, scrie suntmamica.ro

Michael McGuire, bărbatul în salopetă, este miner și a venit la meci direct de la serviciu, pentru că nu a mai avut timp să facă duș și să își schimbe hainele. El a spus că își dorea doar să vadă meciul alături de fiul său, în vârstă de 3 ani.

Molly, soția lui Michael, a spus că acesta i-a promis fiului său că vor merge împreună la meci. Pentru că tura lui Michael s-a încheiat târziu, mămica l-a dus pe băiețel la meci, unde s-a întâlnit cu tatăl său.

„Era important pentru Michael să vadă meciul cu Easton încă de la început”, a spus Molly.

Tăticul miner a fost observat și fotografiat de Sue Kinneer, o fană a baschetului din Kentucky.

„Bărbatul era murdar, cu funingine pe față. Părea foarte obosit, dar îi zâmbea fiului său, iar fiul lui îl îmbrățișa întruna. Păreau atât de fericiți”, a spus Sue jurnaliştilor.

Internauții au admirat povestea emoționantă a tăticului, care și-a făcut timp și și-a găsit energie să i se alăture fiului său la un meci de baschet, în ciuda oboselii după o zi de muncă grea.

„Este cel mai bun tată din lume”, a spus Molly.
 

 

 

 

 

Sursa foto: suntmamica.ro

Share:

Articole recomandate