4 motive pentru care copiii născuți în februarie sunt speciali

4 motive pentru care copiii născuți în februarie sunt speciali

Se zice că micuții care vin pe lume în februarie au de la avantaje fizice până la cele legate de creativitate și pot ajunge personalități marcante. Vă propunem să vedeți  4 motive pentru care picii născuți în luna curentă sunt speciali:

1. Vor fi inteligenți

Un studiu efectuat în 2006 de cercetătorii de la Harvard, care au examinat date de la 21.000 de copii din întreaga lume, a arătat că bebelușii născuți în perioada iernii au avut cele mai bune rezultate într-o serie de teste de inteligență.

2. Au veleități artistice

Copiii din februarie se nasc fie sub zodia Vărsător, fie sub zodia Pești - zodii caracterizate prin originalitate și creativitate. Chiar dacă nu crezi în astrologie, o cercetare realizată de Oficiul pentru Statistica Națională a Regatului Unit a constatat că oamenii născuți în februarie au șanse foarte mari să devină artiști.

3. Celebrități și președinți

Vorbind de zodiac, un studiu publicat în Jurnalul de Științe Sociale a constatat un număr disproporționat de celebrități născute sub semnul Vărsătorului. Această lista include de la Bob Marley la Jennifer Aniston și Shakira. Este, de asemenea, unul dintre semnele cele mai populare pentru președinții americani.

4. Carieră satisfăcătoare

Un sondaj de la CareerBuilder.com a constatat ca Peștii  adulți se numără printre „cele mai mulțumite” persoane de munca lor.

 

Sursa: copilul.ro; ivona.bigmir.net

Adaugă comentariu