Dăruiește un prânz cald unui copil orfan!

Dăruiește un prânz cald unui copil orfan!

Câteva zile ne mai desparte de noul an, iar noi suntem prinși în verva pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Cu adevărat, ce poate fi mai frumos decât atunci când masa este plină cu de toate, iar în jur avem persoanele dragi nouă?! Nu toți însă au parte de bucuriile Crăciunului, mai cu seamă copiii și bătrânii aflați în dificultate.

În susținerea persoanelor vulnerabile, Fundația „Regina Pacis” va desfășura în perioada 22 – 23 decembrie curent Campania caritabilă „ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ!”, care are scopul de a colecta produse alimentare pentru beneficiarii Cantinei Sociale „Regina Pacis” din Chișinău. Produsele donate vor fi, ulterior, utilizate la prepararea prânzurilor calde pentru copii orfani și bătrânii nevoiași. Acțiunea caritabilă va avea loc în rețelele de magazine FOURCHETTE, LINELLA, NR.1, METRO 1 şi 2 din Chișinău. Cumpărătorii vor fi îndemnați de voluntarii campaniei să lase produse alimentare donate în coșurile special amenajate la intrarea în magazinele partenere.

Această campanie a devenit deja o tradiție în ajunul sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta este la a patra ediție. În cadrul campaniei din anul trecut au fost colectate aproximativ 10 tone de produse alimentare. În acțiunea de colectare au fost antrenați 160 de voluntari (elevi și studenți).

Cristina Varzari, coordonatorul campaniei ne-a relatat că:  „Gestul umanitar din anii precedenți le-a adus bătrânilor și copiilor emoția bucuriei de Crăciun. Numai anul trecut, din produse alimentare colectate în zilele campaniei, au fost pregătite cca 45 mii de prânzuri calde pentru beneficiarii Cantinei Sociale.

Cantina socială a Fundației „Regina Pacis” a devenit un colac de salvare pentru sute de persoane nevoiașe – foști ingineri, medici, profesori, muncitori, care zilnic primesc câte un prânz cald.

Campania a prins viață al patrulea an consecutiv datorită partenerilor și voluntarilor care au dat curs acestei inițiative și se implică  cu mult entuziasm și deschidere în realizarea ei.

Adresele magazinelor unde pot fi făcute donațiile:

 1. FOURSCHETTE 1, bd. Moscova n.19 (Râșcani);
 2. FOURSCHETTE 2, str. Ceucari n.7/2 (Poșta Veche);
 3. FOURSCHETTE 3, str. Calea Ieșilor n.10 (Sculeanca);
 4. LINELLA 38, str. N. Costin, 65 (Buiucani);
 5. LINELLA 39, str. Miorița, 11 (Telecentru);
 6. LINELLA 20, str. Ion Dumeniuc 12 (Ciocana);
 7. METRO 2, bl. Dacia 61 (Botanica);
 8. METRO 1, str. Chișinău 5 (Râșcani);
 9. Supermarket N1, str. Dokuceaev (Telecentru);
 10. Supermarket N1 , str. Testemițeanu (Malina Mică);
 11. Hypermarket N1, str. Tolstoi (Viaduct)

Alte detalii despre acțiunea caritabilă puteți obține la numărul de telefon (+373) 22 235 511 sau scrieți un mesaj la adresa de email - cvarzari@reginapacis.org.

Foto simbol: libertatea.ro

Adaugă comentariu