Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Andreea Esca a câștigat definitiv procesul cu doctorița care a acuzat-o de prejudiciu de imagine!

Andreea Esca a câștigat definitiv procesul cu doctorița care a acuzat-o de prejudiciu de imagine!

Hotărâre definitivă în dosarul Andreei Esca! În 2013, prezentatoarea de la ProTV a difuzat o știre despre o doctoriță din Focșani care a condus cu viteză mare pe contrasens, a lovit un polițist și a plecat de la locul faptei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Femeia, deoarece era foarte cunoscută pe plan local, a căutat să își facă dreptate în instanță. Aceasta i-a cerut Andreei Esca să plătească 34.000 de euro pentru prejudicii de imagine. Acum, oamenii legii au oferit o hotărâre definitivă în acest caz, scrie viva.ro

Andreea Esca a prezentat, în urmă cu nouă ani, o știre referitoare la o doctoriță din Focșani, care a condus sub influența băuturilor alcoolice. Femeia a lovit un polițist, a condus cu viteză mare pe contrasens și a părăsit locul faptei. Cu toate acestea, după ce știrea s-a viralizat, ea a depus plângere împotriva prezentatoarei TV, cerându-i 34.000 de euro pentru prejudicii de imagine. Oamenii legii s-au ocupat de acest caz și au oferit o hotărâre judecătorească definitivă referitoare la acest caz!

Curtea de Apel Galați a închis definitiv cazul în care Andreea Esca este citată de către doctorița din Focșani! Iată ce au hotărât judecătorii!

Hotărâre definitivă în dosarul Andreei Esca! Andreea Esca a câștigat, oficial, cazul în care o doctoriță din Focșani i-a cerut prejudicii de imagine. Judecătorii au decis că femeia din Vrancea trebuie să plătească 11.779 lei cheltuieli de judecată și onorariu avocațial.

Sursa foto: protv.ro

Share:

Articole recomandate