Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Caz șocant: Un bărbat i-a dat cocaină fiicei sale de 5 ani

Caz șocant: Un bărbat i-a dat cocaină fiicei sale de 5 ani

Caz șocant în Italia! Un bărbat i-a dat fiicei sale cocaină, deși micuța are numai cinci ani. Copila a ajuns de urgență la spital, fiind intoxicată. Conform primelor informații emise de către oamenii legii, se pare că tatăl ei i-a dat cocaină diluată într-un pahar cu apă în locul unui laxativ şi unui diuretic, scrie spynews.ro

Un caz de-a dreptul revoltător vine din Italia, chiar de Crăciun. O fetiță de numai cinci ani a consumat cocaină, chiar tatăl său fiind cel care i-a dat să consume substanța interzisă de lege.

Conform primelor informații emise de către oamenii legii din Italia, se pare că tatăl fetiței s-a gândit să îi dea celei mici cocaină în locul unui laxativ. Fetița de doar cinci ani a consumat substanța diluată într-un pahar cu apă în locul unui laxativ şi unui diuretic.

Incindetul de-a dreptul șocant a avut loc chiar în Ajunul Crăciunului. Pe atunci, fetița de cinci ani și tatăl său se aflau în locuința lor din oraşul Ravena, din Italia, acolo unde sunt stabiliți de mai mulți ani.

Bărbatul i-a dat fiicei sale să consume cocaină și, la câteva minute, a văzut că starea de sănătate a fetiței nu este una tocmai bună și că fetița este în pericol și în următoarele zeci de minute s-a panicat.

Atunci când a conștientizat că i-a dat cocaină fiicei sale de numai cinci ani, bărbatul a pus imediat, speriat, mâna pe telefon și a anunțat autoritățile, apelând numărul unic de urgență.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp oamenii legii, dar și mai multe echipaje de prim ajutor. Atunci când cadrele medicale au văzut că starea de sănătate a copilului s-a agravat, au decis să o transporte pe fetița de doar cinci ani de urgență, la spital.

Cea mică a ajuns de urgenţă la spitalul din Bologna și, conform ultimelor informații, se pare că starea ei de sănătate este acum stabilă și viața ei este în afara oricărui pericol. Anchetatorii au descoperit urme de cocaină la domiciliul bărbatului.

În continuare, justiţia din Italia a deschis o anchetă.

Share:

Articole recomandate