Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

(FOTO) Ce face și cum arată Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume

(FOTO) Ce face și cum arată Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume

Băiatul care a fost supranumit cândva „cel mai puternic copil din lume” arată de nerecunoscut la 13 ani după ce a stabilit un record de culturism. Românul Giuliano Stroe a devenit o senzație globală la acea vreme, intrând în Guinness World Records la vârsta de numai cinci ani, scrie stiridinlume.ro

Giuliano Stroe a devenit o senzație mondială la vârsta de doar 5 anișori

Giuliano Stroe, din Icoana, în sudul României, a devenit o senzație globală atunci când a intrat pentru prima dată în Cartea Recordurilor cu cel mai rapid mers pe metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare, la vârsta de cinci ani. Supranumit Micul Hercule, a uimit o lume întreagă cu puterea sa.

Micuțul culturist a realizat cascadoria în fața unei audiențe în direct la o televiziune italiană. În mod uimitor, un an mai târziu, el a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe flotări la 90 de grade. De mic copil, el și fratele său Claudiu puteau să facă acrobații uimitoare și să ridice greutăți, toate învățate de la tatăl lor.

La acea vreme, însă, tatăl lor a primit foarte multe critici, pentru că oamenii spuneau că își exploatează copiii pentru a câștiga bani. Chiar și Direcția pentru Protecția Copilului Olt s-a sesizat și a luat în vizor de mai multe ori familia Stroe, iar tatăl băieților a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părintești.

Copiii continuă să fie pasionați de sport

La acea vreme, mulți medici au considerat că regimurile de antrenament cu greutăți au puține efecte pozitive înainte ca tinerii să ajungă la pubertate. Unii avertizează că ar putea fi chiar dăunătoare din cauza riscului de accidentare. Dar tatăl Iulian a respins cu furie criticile potrivit cărora ar putea dăuna sănătății băieților.

Anii au trecut, iar copiii au continuat să fie pasionați de sport. Fratele a călcat pe urmele lui Giuliano și reușea să facă flotări în mâini pe o bară. Ambii ridicau gantere de 4 kg și greutăți mari pentru a-și umfla bicepșii și pentru a-și dezvolta mușchii pieptului. În prezent, băieții au dat gimnastica pe box.

Ce face și cum arată Giuliano Stroe. Micul Hercule are deja 17 ani

 

Chiar dacă a intrat în Guinness World Records la vârsta de 5 ani, Giuliano Stroe duce astăzi o viață modestă. În imaginea distribuită recent pe pagina sa de Facebook, Giuliano, acum în vârstă de 17 ani, este deja un adolescent în toată regula. Ei ține în mână o fotografie cu el însuși din vremea când a stabilit primul său record în 2009, când avea doar cinci ani.

Pe contul său de socializare, acesta își ține mereu la curent fanii cu activitățile sale sportive, dar și casnice. Adolescentul arată că iubește sportul și continuă să se antreneze cu tatăl lui, Iulian Stroe, care este antrenor de fitness și cu fratele lui Claudio.

Mai mult, atât el, cât și fratele său, Claudio, au nevoie de bani pentru a putea merge mai departe cu antrenamentele și a participa la campioante, fapt pentru care, pe pagina Micului Hercule există mai multe donații din partea fanilor. Familia lor ar dori să înființeze un club privat de box pentru ca Giuliano și Claudio să poată concura și participa la Campionatul Național European.

Share:

Articole recomandate