Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

(FOTO) Mămicile de gemeni și tripleți au sărbătorit Ziua Familiei

(FOTO) Mămicile de gemeni și tripleți au sărbătorit Ziua Familiei

În ajun de Ziua Internațională a Familie, peste 20 de mămici și tătici de gemeni și tripleți au organizat o mica sărbătoare pentru ei și micuții lor.

La inițiativa Aureliei Zlotea, fondatoarea Grupului de Mămici și Viitoare Mămici de Gemeni, mai multe mame de tripleți și gemeni au improvizat un picnic în parcul Dendrariu din capitală. Însoțite de gemănuți de difetite vărste, de tătici și bunici, mămicile curajoase nu s-au speriat de prognozele meteo și, înarmate cu umbrele, jucării și bună dispoziție au adus soarele în parc.

Două ore bune toți participanții la picnic, de la mic la mare, au făcut poze, au distrat copilașii, au desenat cu cretă și au servit mici gustări aduse chiar de mămici.

Printre bebelușii de până la un an am întâlnit și o pereche de tripleți mai măricei, despre care am scris câțiva ani în urmă în paginile revistei ODORAȘ. Este vorba despre fetele Alinei Nastasiu, care s-au transformat în adevărate domnișoare.

Pentru că fiecare întâlnire este o mică poveste, prietena și fotograful grupului, Irina Spinei, a bucurat mămicile cu mini-ședințe foto cu aromă de liliac.

M-am bucurat enorm să văd mămici noi la întâlnirile noastre, dar mai ales tăticii de gemeni care au venit să se distreze alături de picii lor. Astfel de întâlniri ajută mămicile să se cunoască, să comunice și să-și împărtășească din experiențe dincolo de spațiul virtual. Sper că de fiecare dată numărul mămicilor care ne adunăm în aer liber să fie tot mai mare”, a comunicat pentru ODORAȘ, Aurelia Zlotea

Foto: Nata Bodiu Photography

 

Share:

Articole recomandate