Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O moldoveancă de 36 de ani a născut la bordul unui avion

O moldoveancă de 36 de ani a născut la bordul unui avion

O moldoveancă de 36 de ani a născut la înălţime. Aceasta a adus pe lume un băieţel la bordul avionului de pe cursa Moscova-Chişinău.

Potrivit ProTv, mama şi micuţul au fost internaţi aseară, în jurul orei 19:00, în Secţia Reanimare a Institutului Mamei şi Copilului. Serviciul de presă al instituţiei a comunicat că deşi băieţelul s-a născut prematur, la numai 6 luni, şi are doar un kilogram şi 400 de grame, acesta este perfect sănătos.

Medicii nu recomandă călătoriile în ultimele patru săptămâni de sarcină, iar unele companii aeriene impun interdicţii. Când puteți călători? În primul trimestru de sarcină călătoriile nu sunt recomandate deoarece în această perioadă apar multe schimbări în viața viitoarei mame. Cea mai favorabilă perioadă pentru călătorii este al doilea trimestru, atunci când femeile se simt bine. Pentru că există riscuri pentru siguranța sarcinii, se recomandă evitarea călătoriilor cu avionul în al treilea trimestru de sarcină, când mama obosește repede, iar starea fizică generală este fragilă.

Rețineți!
Înainte de planificarea unui zbor, femeile însărcinate trebuie să consulte un medic. 

Foto: dailymail.co.uk

Share:

Articole recomandate