Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O polițistă din Argentina a dat lecții tuturor polițiștilor din lume

O polițistă din Argentina a dat lecții tuturor polițiștilor din lume

O polițistă din Argentina a dat lecții tuturor polițiștilor din lume. Dincolo de meseria pe care o practică, ea nu a uitat nicio secundă că este mamă. A hrănit un copil malnutrit și murdar, fără nicio reținere. Cu toate că medicii au avertizat-o asupra potențialelor pericole care implicau decizia de a hrăni copilul murdar la sân, femeii nu i-a păsat nicio secundă și a luat copilul de-o parte pentru a se îngriji de el, scrie qbebe.ro.

Șocată de situația în care se afla un copilaș, o polițistă care este și mămică, fără a sta pe gânduri, a luat micuțul direct la piept pentru a-l alăpta: „Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca. Mi s-a rupt sufletul!”

Polițista Celeste Ayala lucra în cadrul spitalului de copii, Sor Maria Ludovica, din Buenos Aires, Argentina. Copilul pe care a decis să îl hrănească a fost adus de urgență la spital ca urmare a faptului că plângea neîncetat de 5 ore și acuza dureri. Micuțul își băga mâinile în gură de foame, însă doctorii nu s-au gândit nicio secundă să îi ofere mâncare. Ayala a cerut permisiunea medicilor să îl hrănească la sân și imediat ce a început să facă acest lucru, micuțul s-a liniștit.

„Am văzut că băiețelul era înfometat, își ducea mâinile la gură, le băga în gură, plângea și se mușca. Așa că am cerut voie să-l țin în brațe și să-l hrănesc. A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul când l-am văzut! Societatea ar trebui să fie mai sensibilă la asemenea probleme care afectează copiii”, declară polițista.

 

 

 

 

 

Sursa foto: qbebe.ro

Share:

Articole recomandate