Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Șoarece depistat într-o pâine Franzeluța. Iată replica directorului companiei!

Șoarece depistat într-o pâine Franzeluța. Iată replica directorului companiei!

Marin Domente a scris pe pagina sa de facebook că într-o pâine produsă de Franzeluța și cumpărată de tatăl său a fost găsit un șoarece. Internautul chiar a postat și două imagini ca dovadă. Ca urmare, directorul companiei, Lilian Zaporojan, spune că așa ceva este imposibil și că fie cineva dintre angajați vrea să facă rău întreprinderii, fie Marin Domente ar fi trucat imaginile.

Vedeți mai jos postarea internautului:

Portalul deschide.md informează că potrivit directorului Franzeluța, Lilian Zaporojan, procesul tehnic de coacere a pâinii exclude contactul făinii cu factorul uman. Aceasta trece doar prin canale tubulare fiind cernută prin cel puțin 7 site de dimensiuni milimetrice. Restul proceselor izolează produsul de panificație la fel cum se întâmplă în cazul făinii. „Nici la amestecare nu avea cum ajunge. Utilajele exclud contactul cu omul. În acele tuburi nu are cum ajunge vreun obiect străin. Niciun ac, nicio insectă, nimic”, afirmă Zaporojan. 

În plus, mai spune el, din imagini se vede că animalul mort este destul de vizibil la suprafața pâinii, lucru pe care angajații l-ar fi observat cel puțin la ambalare. 

Lilian Zaporojan afirmă că o astfel de situație ar putea fi luată în calcul doar prin prisma unor acțiuni intenționate. Directorul a dispus o anchetă internă pentru a se stabili dacă această rea-intenție vine din partea vreunui angajat sau dacă în general produsul a fost cumpărat de la Franzeluța.

Între timp și ANSA s-a sesizat și a promis că va face un control la producătorul pâinii.

 

Foto simbol de copertă: timpul.md

Share:

Articole recomandate