Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Sunstroke Project a fost desemnată cea mai bună trupă de la Eurovision 2017

Sunstroke Project a fost desemnată cea mai bună trupă de la Eurovision 2017

După participarea trupei Sunstroke Project la Eurovision 2017, Republica Moldova a ajuns să fie cunoscută la nivel internațional. În finala concursului, băieții de la Sunstroke Project s-au clasat pe locul 3, iar potrivit voturilor ascultătorilor ESC Radio, trupa moldoveană a fost desemnată drept cea mai bună trupă participantă la Eurovision 2017.

În perioada 3-11 iunie, ascultătorii radio ESC și fanii Eurovision au avut oportunitatea de a-și vota favoriții de la Eurovision Song Contest 2017. Voturile au venit nu doar din partea celor 42 de țări participante la Kiev, ci din toate colțurile Europei și alte părți ale lumii.

Potrivit voturilor, piesa „Hey Mamma” cu care s-au prezentat cei de la Suntroke Projet în cadrul concursului s-a clasat pe locul 5, iar întreaga trupă a fost desemnată drept cea mai bună trupă participantă la Eruovision 2017.

Amintim că trupa Sunstroke Project a obținut cel mai bun rezultat la Eurovision de când țara noastră participă la acest concurs. Anul viitor concursul de va desfășura în Portugalia. 

 

Cea mai bună trupă de la Eurovision 2017

 

Cel mai bun cântec de la Eurovision 2017

Foto: escradio.com

Share:

Articole recomandate