Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Troleibuzele turistice vor face turul orașului, iar ghidul va fi Moș Crăciun

Troleibuzele turistice vor face turul orașului, iar ghidul va fi Moș Crăciun

La fel ca și în anii precedenți, mai multe troleibuze și autobuze din capitală vor fi decorate cu luminițe. Totodată, troleibuzele turistice vor face turul orașului, ghidul va fi Moș Crăciun, iar cei mici vor primi surprize dulci, transmite IPN.

„Pregătirile pentru lansarea Târgului și a Pomului de Crăciun sunt în toi. La fel, sunt amenajate toate sectoarele capitalei. Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, târgul și decorațiunile instalate în oraș le vom lansa imediat cum suntem pregătiți”, a precizat primarul Ion Ceban.

„Mulțumim din start partenerilor care ne ajută la organizare, plus și pentru generatoarele de energie electrică care vor fi donate, le vom transmite mai apoi instituțiilor noastre educaționale”, mai spune edilul.

Anul acesta, Pomul de Crăciun este instalat în Piața Marii Adunări Naționale, deoarece în Scuarul Catedralei se desfășoară lucrări de reparație. Manifestările cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă urmează să fie inaugurate pe 17 decembrie și să se desfășoare până pe 15 ianuarie.

 

 

 

 

Sursa foto: ipn.md

Share:

Articole recomandate