Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un copil a fost rănit de o petardă care i-a explodat în mână. Medicii nu-i pot salva toate degetele

Un copil a fost rănit de o petardă care i-a explodat în mână. Medicii nu-i pot salva toate degetele

Un copil din comuna Oltina (România) a ajuns la spital cu multiple plăgi, după ce petarda cu care se juca a explodat și l-a rănit grav la mâna stângă, transmite libertatea.ro

IPJ Constanța a dat un comunicat referitor la incident, în care arată că „nimeni dintre apropiați nu își asumă faptul că minorul a avut acces la un obiect periculos”. Reprezentanții IPJ Constanța spun că polițiști au fost sesizați cu privire la vătămarea unui minor de 8 ani din comuna Oltina, județul Constanța.

Din primele cercetări a reieșit faptul că minorul ar fi găsit o petardă, pe care ar fi aprins-o și care i-ar fi explodat în palmă, în timp ce se afla pe stradă, lângă domiciliul său. În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală a copilului, acesta fiind transportat la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Copilul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe , care au stabilit că are multiple fracturi și plăgi. Două degete nu-i vor putea fi salvate și vor fi amputate, iar pentru repararea celorlalte fracturi, băiețelul va trece prin mai multe intervenții chirurgicale, efectuate etapizat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili condițiile în care a avut loc accidentul și dacă au pe cine să tragă la răspundere.

Share:

Articole recomandate