Acerumen

Sfaturi de la specialist cum să găsim dădaca potrivită

Sfaturi de la specialist cum să găsim dădaca potrivită

Anna Zîreanova, specialistă în recrutarea de personal, a oferit câteva sfaturi portalului selfmama.ru cum putem găsi dădaca potrivită copilului nostru. Aceasta ne recomandă ca în primul rând să acceptăm o realitate – nu există persoane ideale.

1. Căutarea bonei trebuie să înceapă cu întocmirea unei liste concrete cu cerințe. E mai bine să ne conducem după principiul „se potrivește / nu se potrivește”, dar nu „îmi place / nu-mi place”.

2. Atunci când întocmiți anunțul de căutare, țineți cont și de timpul pe care dădaca îl va consuma pe drum. Dacă aceasta va avea nevoie de o oră și jumătate ca să ajungă dintr-un capăt al orașului în altul, atunci o astfel de candidată nu se potrivește.

3. Pentru interviurile cu candidatele rezervați 1-2 zile. Astfel veți putea face mai bine comparația. Dacă între interviuri vor trece 2 săptămâni, atunci veți uita răspunsurile primei candidate și nu veți putea face comparația.

4. Adresați unele și aceleași întrebări tuturor candidaților. Astfel va fi mult mai ușor să le comparați.

5. După fiecare interviu neapărat notați impresiile și răspunsurile la principalele întrebări.

6. Dacă cineva vă place, invitați această persoană la o zi sau o săptămână de probă. Nu așteptați să găsiți un candidat „mai ideal”. Specialista este sigură că nu există „bona ideală”.

Anterior, Odoraș a publicat un articol cu sfaturi ce fel de întrebări ar trebui adresate candidatelor la funcția de bonă și la ce trebuie să atrageți atenția. Citiți mai multe AICI.

Foto simbol: wikihow.com

Adaugă comentariu