Acerumen

O nouă generație de scutece pe piața din Moldova. Vezi prin ce diferă!

O nouă generație de scutece pe piața din Moldova. Vezi prin ce diferă!

De când au devenit parte esențială a recuzitei folosite în asigurarea igienei bebelușilor, orice părinte este în cautarea celor mai bune scutece de unică folosință. Ținând cont de faptul că piața oferă o gamă extrem de variată, de multe ori, părinții sunt în dificultatea de a le alege pe cele mai bune. 

Dacă te înscrii în lista părinților ai cărora copilaș se confruntă cu probleme de ordin dermatologic, sau ai schimbat câteva mărci de scutece, pe motiv că acestea nu coincid cu așteptările tale și nevoile celui mic, îți sugerăm să folosești noua generație de scutece, pe care compania “Chicco”, le-a creat pentru cei mai deosebiți clienți.

 

Prin ce sunt mai bune scutecele Chicco de alte mărci?

Noile scutece Chicco de unică folosință sunt acum mult mai confortabile. Avantajul lor constă în forma ultrasubțire pe care o au, dar și calitățile ultraabsorbante.

Materialul exterior permite trecerea aerului păstrând pielea copilului perfect uscată. De asemenea, ajută la reducerea transpirației, ceea ce previne apariția iritațiilor, reacțiilor alergice, dermatitor la nivelul pielii bebelușului.

 

 Caracteristicile scutecelor Chicco:

  • Au un înveliș moale, prin care aerul pătrunde, permițând pielii să rămână sănătoasă;
  • Barierele laterale sunt elastice și moi, deci, comode;
  • Închiderile elastice ample pot fi utilizate de mai multe ori;
  • Garantează absorție maximă, fără surprize neplăcute. Absorbența este bună atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

 

 

Foto: today.com; Chicco

(P)

Adaugă comentariu