15 idei de cadouri originale de la producătorii autohtoni

15 idei de cadouri originale de la producătorii autohtoni

De Crăciun și Revelion, vrem să oferim cadouri speciale celor dragi. Cele mai frumoase sunt, evident, cele create cu drag chiar de noi. Dacă nu ai timp să meșterești ceva personalizat, îți sugerăm o listă cu idei frumoase, pe care le găsești la meșterii hand made de la noi sau din magazinele de cosmetice și hăinuțe din Moldova.

 

Luna Bijou – accesorii hand made și CĂNUȚE personalizate deosebite.

 

Pao CandlesLUMÂNĂRI sculptate manual, în culori și modele diferite. Sunt perfecte pentru masa de sărbătoare și o seară romantică!

 

Lola’s Craft JUCĂRII hand made pentru copii, accesorii pentru dezvoltarea motricității și multe altele

 

Editura Prut Internațional CĂRȚI pentru copii - frumoase, de calitate și la prețuri accesibile. Dacă faceți comanda online pe site-ul edituraprut.md beneficiați și de reduceri mari.

 

Viorica Cosmetic – produse COSMETICE și parfumerie. În magazine și pe site sunt multe promoții și seturi de cadouri, perfecte pentru copii, mămici, bunici, prietene etc.

 

Verona Art StudioPĂPUȘI deosebite și DECORAȚIUNI speciale de Crăciun.

 

Home decor from SameOld BrandNew” by Olga Holban – elemente de DECOR pentru casă, tot felul de mesaje personalizate și cadouri originale.

 

ViCrafts – decor de Crăciun și JUCĂRII pentru BRAD din lemn, eco și frumoase!

 

Anise – seturi de BISCUIȚI DECORAȚI - creativi, frumoși, dar și gustoși.

 

AntosCOSMETICĂ naturală, organică, produse în Italia. Produsele sunt de calitate, sănătoase și potrivite pentru toate vârstele și toate tipurile de piele. Vedeți mai multe pe site-ul antos.md sau în magazinul lor, de lângă Filarmonica națională.

 

Natty PapioanePAPIOANE hand made pentru micii gentelmeni, dar și pentru fetițe cochete.

 

MiLeN – accesorii hand-made pentru fetițe și doamne – BENTIȚE, broșe originale, cercei și multe altele.

 

Biscuiți AriDami – ambalați frumos și deosebit de gustoși, BISCUIȚII vor fi un cadou frumos pentru iubitorii de dulcișor.

 

Ceaiuri naturale de la Poienele Moldovei amatorii de CEAIURI vor aprecia gustul natural al acestora.

 

Pentru cei mai mici, găsiți HĂINUȚE de la producătorii autohtoni IuvasBombonici, Maxikids, Lenicris sau în boutique Fashion Kids. Iar încălțăminte găsiți la OldcomSunt frumoase, de calitate, cu prețuri bune. Multe dintre hăinuțe sunt imprimate cu tot felul de mesaje drăguțe de sărbători.

 

 

Toți acești meșteri și companii, au participat recent la un mic „iarmaroc” de Crăciun în cadrul evenimentului „Crăciunul copiilor 2016”, iar magazinele de hăinuțe și încălțăminte au oferit daruri familiilor cu tripleți, născuți în acest an. Îi găsiți pe paginile lor de facebook sau pe site, pentru comenzi și detalii (faceți click pe numele fiecăruia, mai sus). 

 

Foto: Foto d'Or/Odoras.mdBilsagaev Photography; Valeria Negru; facebook.com

Adaugă comentariu