Idei originale de împachetare a cadourilor de sărbători

Idei originale de împachetare a cadourilor de sărbători

Ambalajul denotă atenția și importanța pe care o persoană o acordă cadoului în sine. Pentru ca cei cărora le oferi cadouri să se bucure cât mai mult de acestea, împachetează-le original, folosindu-te de produse pe care le ai la îndemâna. 

Ambalajul colorat și sclipitor, sau pungile pentru cadouri au cam ieșit din modă, motiv pentru care ideea de mai jos este ușor de realizat dar și impresionează la propriu. Ai nevoie de hârtie, o sfoară simplă și un articol care să atragă privirile, preferabil unul cu tematică de iarnă: o crenguță de brad, un con etc.

 

Pentru a-i oferi cutiei o notă de eleganță este suficient doar să lipești o danteluță sau o broderie. Evită să o lipești chiar pe mijlocul pachetului sau al cutiei.

 

Copiii se vor bucura și mai mult de cadou cu un astfel de ambalaj-ursuleț. Ai nevoie doar de o cutie mai lunguiață și hârtie simplă de împachetat cadourile. După ce învelești cutia, decupează diferite forme (ochișorii, urechile etc) și apoi lipește-le de cutie. 

 

Apelează la figuri decupate, pictează elemente tematice sau pur și simplu leagă cu o sfoară încă un mic cadouaș: o acadea, o poză etc.

 

Poți personaliza hârtia cu care învelești cadoul cu ajutorul unui cartof, pe care să decupezi o anumită formă (desen, literă) în volum. Cu ajutorul vopselei, cartoful va „lucra” ca o ștampiluță. 

 

Pentru puțină culoare, puteți opta pentru un roșu simbolic în combinație cu alb.

 

Partiturile pot fi utile și la împachetatul cadourilor, care cu ajutorul unei panglici și a câtorva clopoței îi pot oferi cadoului tău o notă de mister și armonie.

 

Pentru ca să-i puneți și pe cei mici la treabă, ideea de mai jos impune atât originalitate cât și imaginație, iar celor mici la sigur le va plăcea.

 

Dacă familia voastră este mare și aveți multe cadouri, le puteți ambala în cutii asemănătoare, din care să construiți omuleți de zăpadă.

 

Foto: solsolito.net; pinterest.com, facebook, livemaster.ru, a1.ro; apieceofrainbow.com

Adaugă comentariu