Părinții au mers și au verificat depozitele grădinițelor. Vezi ce au găsit

Părinții au mers și au verificat depozitele grădinițelor. Vezi ce au găsit

După ce zilele trecute au fost depistate nereguli grave în ceea ce privește distribuția și alimentația copiilor din instituțiile preșcolare, mai mulți părinți au hotărât să meargă să verifice în ce stare sunt alimentele din depozitul grădiniței, care urmau să ajungă pe mesele copiilor.

Părinții de la grădinița 32 din capitală au mers astăzi și au verificat depozitul instituției pentru a vedea termenul de valabilitatea al alimentelor și condițiile în care sunt păstrate acestea. Aceștia nu au depistat nici o neregulăi și s-au arătat mulțumiți de ceea ce au văzut acolo.

„Astăzi, după ce am lăsat copiii în grupă, am fost în depozit la grădinița 32, am verificat toate produsele. Termen de valabilitatea bun, am gustat din biscuiți și cașcaval. Sunt mai liniștită că e bine, dar îmi dau întrebarea dacă s-au pregătit”, acesta a fost mesajul unei mămici, care a fost publicat pe una din rețelele de socializare.

Mai mult ca atât, mama care a publicat mesajul îndeamnă toți părinții să meargă săptămânal să verifice depozitele grădinițelor unde învață copii lor, pentru a se asigura că micuții sunt hrăniți corect, sănătos și cu produse alimentare proaspete.

 

 

Foto: Facebook.com; a1.ro

Adaugă comentariu

Închide