Părinții povestesc de ce Star Kids este o alegere ideală pentru copiii lor

Părinții povestesc de ce Star Kids este o alegere ideală pentru copiii lor

La Star Kids copilul se va simți la fel de confortabil și bine, ca acasă, mai detaliat despre aceasta ne vor povesti părinții, care au făcut alegerea potrivită deja și și-au dat copiii anume la Star Kids. Pedagogii zilnic fac totul ce depinde de ei, pentru ca despărțirea cu părinții iubiți să îi pară copilașului scurtă, iar ziua să fie plină de descoperiri utile și interesante! Una din principalele sarcini Star Kids – să descopere toate talentele copilului, pentru că Star Kids creează viitorul.


ALINA NICOLAEVA, mama lui Teodor, 2,5 ani

Copilașul meu are doar 2,5 ani, dar în decurs a câteva luni, frecventează cu plăcere STARKIDS. Atmosfera de aici este una plăcută și primitoare. Ori de câte ori îl iau pe Teo de la grădiniță, este în plină dispoziție! Îi place foarte mult fitness-ul și yoga. După aceste ore, ajunge acasă și îmi arată noile mișcări - acest lucru mă surprinde plăcut. În plus, am observat că la STARKIDS, lui Teodor i s-a insuflat dragostea pentru desen.

Pot spune cu încredere că am făcut alegerea corectă, când mi-am dat copilul la această grădiniță. Și le sfătuiesc și altor mămici să opteze pentru STARKIDS!

ELENA GRECU, mama lui Platon, 4 ani

„Pentru familia noastră, STARKIDS a devenit o a doua casă. Platon merge la grădiniță cu plăcere dimineața. El se grăbește către noii săi prieteni și educatorii iubiți. Vreau să subliniez în mod aparte alimentația echilibrată, formată din cinci mese. Copilul meu este încântat.

Am găsit grădinița ideală pentru noi -  STARKIDS!

Pentru cei, care planifică să vină la Star Kids BOTANICA contează mult părerea celor, care deja frecventează grădinița noastră. Din acest motiv vă propunem spre vizionare interviul cu părinții și educatorii Star Kids din prima sursă. Vizionare plăcută!

 

 

 

 

Stimați părinți, în perioada de iarnă Star Kids BOTANICA propune ofertă specială! Vă așteptăm! Star Kids – locul, unde copilul tău va dori să se întoarcă!

Contacte:

Star Kids Botanica:

Adresa: str. Testemițanu, 3/15

Telefon: 022/ 55 00 78  /+373/ 69 55 00 45

Email: botanika@starkids.md/starkids2@starkids.md

Star Kids Ciocana:

Adresa: str. Ginta Latină, 12/20

Telefon: /022/ 55 00 77  /+373/ 60 55 00 79

Email: info@starkids.md/starkids@starkids.md

Puteți găsi informații suplimentare aici: www.starkids.md.

 

Adaugă comentariu