Aflați unde puteți găsi cele mai frumoase rochițe pentru matineul de primăvară

Aflați unde puteți găsi cele mai frumoase rochițe pentru matineul de primăvară

Zâna Primăverii, Buburuze, Fluturași, Toporași, Brândușe și alte minunății primăvăratice deja au început să mișune pe la prezentările de modă pentru copii. Vorbim despre impresionanta colecție Flower Dreams, a brandului Mini Lady, creat de designerul Diana Mulencova.   

Dorința de a veni cu o colecție impresionantă de rochițe cu tematica primăverii o am încă din primăvara anului trecut. Mai exact, după ce am finisat colecția de primăvară 2017, știam deja că pentru primăvara următoare aș dori ceva și mai deosebit, dar pe atunci încă nu intuiam ce anume. Și iată ca la sfârșitul lunii decembrie, când toată lumea de pregătea pentru sărbătorile de iarnă, eu vedeam totul în roz, mov, verde, alb, roșu, or anume aceste culori sunt de bază în noua mea colecție de rochițe de primăvară. Timp de o lună am tot creat modele și scheme pentru cele mai deosebite rochițe cu tematica primăverii. 

Astăzi, colecția Flower Dreams numără peste 50 de rochițe pentru fetițe de diferite vârste - de la trei la 11 ani. În afară de flori, mai sunt și măști pentru fetițe, și insecte, și tot felul de Zâne și Mărțișoare. 

Această colecție este una specială inclusiv pentru faptul că a implicat multă lume bună. Este vorba de directorul general al agenției de modele Luxury Model Agency, Corneliu Vidrașcu, și echipa sa de mici modele care ne-a fost alături la defileul de modă, de Lilia Vârlan și membrele proiectului Teo Voice, Vladislava Mulencova și Daniela Sclifos, de administrația restaurantului Garison care ne-a găzduit evenimentul, precum și de talentata fotografă Ana-Maria Morozov care a imortalizat, ca de obicei, cele mai deosebite momente ale serii. Sunt nespus de încântată că această colecție deja a stârnit multe reacții de admirație, fapt ce denotă invitațiile pentru defileu la diferite evenimente mondene din capitală. Doritorii de a vedea pe viu aceste creații minunate pot veni la ediția specială a șezătorii organizată de Odoraș din 22 februarie

Rochițele Mini Lady au fost create pentru chirie, dar pot fi executate și pentru vânzare. Prețul de chirie variază între 250 și 400 de lei. Brandul Mini Lady a apărut pe piață acum doi ani și la moment numără peste 200 de rochițe și măști pentru fetițe. Mai multe detalii puteți afla acesând pagina de facebook  sau apelând la numărul de telefon 069351617.

 

Sursa foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide