Cum e la modă să îmbrăcăm băieții în această primăvară?

Cum e la modă să îmbrăcăm băieții în această primăvară?

Pe cât de ușor pare să fii mamă de băiat, pe atât de complicat este să înnoiești garderoba puștiului tău într-un nou sezon. El a mai crescut și are alte activități preferate sau interese, așa că și hăinuțele trebuie schimbate. Totodată, fiecare perioadă are tendințele sale în modă și noi, mămicile, ne dorim să alegem pentru micii noștri hăinuțe la modă.

Moda de primăvară pentru copii, și în special pentru băieți, în acest an presupune multă libertate și se ghidează după principiul „totul ca la adulți”, doar că fără limită în culori. O combinație fină între stilul street și clasic oferă părinților noi posibilități de a combina hăinuțele și de a improviza. Iată câteva sugestii pentru moda băieților din primăvara lui 2017.

Stilul street pentru băieții exploratori.  Blugi șterși, adidași, ghete, botine. Tot ceea ce le oferă senzația de libertate în mișcare.

 

Costumul clasic din două unități asortat cu maiou și încălțăminte sport. Orice mamă trebuie să aibă un prinț acasă și respectiv un costum clasic pentru el, iar pentru că în trend sunt adidașii și ghetele, problema încălțămintei este ca și rezolvată. O astfel de asortare, dă un aer relaxat stilului clasic sobru.

 

Imprimeuri cu desene exacte sau abstracte pe fiecare element de îmbrăcăminte. Acest lucru le va plăcea mult picilor, dar și băieților mai măricei, care vor putea mai ușor să convingă mamele să le ia o haină cu imprimarea eroului preferat, a unui animăluț sau a unui desen abstract.

Figuri geometrice în formă de romb, dungi și carouri. În vogă revine caroul scoțian. Acest stil este potrivit pentru activitățile în aer liber, la terenul de joacă, precum și pentru plimbările în parcuri.

 

Hăinuțele și accesoriile împletite. Pentru zilele mai reci și ploioase, designerii propun mămicilor să revină la pulovere, veste și desigur accesorii împletite.

 

Foto: heaclub.ru, womaninweb.ru, pulse-fashion.ru, missbagira.ru

Adaugă comentariu

Închide