Sfaturi utile privind alegerea căruciorului pentru copil

Sfaturi utile privind alegerea căruciorului pentru copil

Te pregătești să devii mămică și deja ți-ai făcut o listă de lucruri pe care va trebui să le ai pregătite? Și dacă e a doua sau a treia sarcină, întocmirea acestei liste este mult mai simplă, pentru că deja știi ce merită de luat chiar de la început și ce poate fi amânat pentru mai târziu. De asemenea, știi ce și de unde poți cumpăra ca să găsești lucruri mai calitative sau mai accesibile ca preț. Dacă însă e pentru prima oară când vei deveni mămică și nu vrei să stai cu gândul că cineva dintre rude te va asigura cu de toate, începi căutările. În acest sens, venim și noi cu unele sfaturi care s-ar putea să îți fie de folos.

De această dată, îți oferim câteva sfaturi despre alegerea căruciorului pentru copil:

- Dacă ai nevoie de un cărucior pe care adesea îl vei încărca în mașină sau îl vei căra pe scări, va trebui să te orientezi ca să fie practic și rapid de pliat, din materiale ușoare. Atunci când îl alegi în magazin sau la piață, pliază-l, ridică-l de câteva ori să vezi cât de ușor te descurci cu el.

- Dacă diferența de înălțime între tine și soțul tău este mare, va trebui să mergeți împreună să alegeți căruciorul, probați-l amândoi prin magazin sau la piață, ca să vă asigurați că e confortabil pentru ambii. Unele cărucioare au mânere care se ajustează, ceea ce oferă confort și părintelui scund, și celui mai înalt atunci când ieșiți cu copilul la plimbare.

- Pentru a face mai simplă păstrarea curățeniei în cărucior și pentru curățarea lui, alege unul care să aibă componente detașabile, care pot fi demontate și curățate individual. Ține cont de acest lucru și atunci când alegi culoarea căruciorului – copilul nu va dormi în el permanent, ci și va mânca, se va mai juca fie cu un ursuleț, fie cu un covrigel. Urmele vor apărea cu siguranță.

- Alege un cărucior cu roți ușoare și subțiri dacă știi că vă veți plimba pe un teren neted, fără gropi. Dacă însă zonele unde veți merge cel mai frecvent sunt cu pavaj, pietriș sau cu gropi de toate mărimile, optează pentru un cărucior cu roți mari, care să amortizeze orice zguduitură.

- Fiecare cărucior se vinde cu un set de componente utile care te vor ajuta să aveți o plimbare mai plăcută și mai comodă. Astfel, poți alege un cărucior cu o geantă în care vei păstra o mulțime de accesorii pentru bebeluș, dar și cu o cutie de depozitare dedesubt. Te vei convinge ulterior că aceasta este la fel de utilă.

 

Aici vei găsi câteva sfaturi despre cum alegi un cărucior pentru sezonul rece al anului.

Informații: dailybusiness.ro

Foto: pediatricblog.info 

Adaugă comentariu

Închide