Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine

Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine

Calitatea vieții o alegem singuri. Zilnic petrecem 7-8 ore în pat. E mult, ori puțin? E suficient pentru a decide cum o să ne odihnim și ce textile să procurăm pentru familia noastră. Este demonstrat că dormim mai bine și ne simțim odihniți dacă folosim albituri din materiale calitative. Și cine dacă nu italienii se pricep cel mai bine să-și trăiască viața la maximum, din plăcere și satisfacție pentru orice clipă din viață.

Dacă poți face comparația dintre un vin bun și unul mai puțin bun, atunci la sigur poți aprecia lucrurile de calitate. În acest context, vă provocăm să vă satisfaceți curiozitatea și să intrați în magazinul de textile „ViolaTex”. Produsele comercializate aici sunt sută la sută calitate italiană. În câțiva ani de activitate, magazinul a reușit să câștige fidelitatea celor mai exigenți cumpărători.

Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine” spune o lege a comerțului. Și asta pe bună dreptate. Investind într-un set de lenjerie de pat, avem certitudinea că minimum 5 ani o să avem parte de confort. Magazinul este reprezentant oficial al mărcilor italiene ca „Somma și Gabel”. Stofele sunt de calitate superioară, ceea ce conferă dreptul producătorului de a oferi garanția că textura, culoarea și finețea materialului n-o să se schimbe nici după 120 de spălări, iar asta garantează un somn liniștit și o senzației de relaxare totală.

Seturile de albituri pentru copii sunt fabricate conform standardelor europene, astfel, părinții au garanția că materialele sunt 100% bumbac, iar cuverturile sunt umplute cu material hipoalergenic. Diversitatea culorilor, tematicelor și personajelor imprimate pe plăpumioare, borduri și cearșafuri întrece orice imaginație. Mărfurile destinate copiilor sunt de o diversitate mare. Pe lângă lenjeria de pat, plapume și prosoape inedite, părinții își pot bucura copiii cu halate pentru baie din stofe naturale cu imprimeuri originale.

Pernele au termen de utilizare. Nu este o noutate pentru nimeni că în structura pernelor și a plapumelor în timp se pot forma acarieri. Bacterii foarte periculoase pentru sănătatea micuților și a maturilor. Mărfurile magazinului „ViolaTex” sunt ușor de întreținut, iar datorită materialelor naturale, gospodinele pot spăla albiturile și pernele în mașina de spălat a casei, fără a apela la serviciile unei curățătorii.

Oferă un cadou practic persoanei dragi! Dacă sunteți în căutarea unor seturi de lenjerie de pat originale și de calitate, atunci e cazul să vă convingeți că faceți o alegere corectă cumpărând mărfuri italiene.

Reducerile de preț în luna februarie sunt atractive. Profitați de posibilitatea unică oferită și achiziționați copilului dvs un set nou de albituri care în mod cert o să-l bucure.

 

Contacte:

Chișinău, str. Decebal 91

Telefon: 0686 90 609

Facebook: Viola Tex

 

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide