Mihai Stratulat despre COVID-19: Cifrele raportate zilnic pot fi ușor înmulțite cu 4!

Mihai Stratulat despre COVID-19: Cifrele raportate zilnic pot fi ușor înmulțite cu 4!

Medicul pediatru Mihai Stratulat a scris pe pagina sa de facebook că cifrele raportate zilnic nu sunt reale, iar anticorpii la Sars-Cov-2 durează mai mult de 3 luni. Vedeți mai jos la ce se referă medicul:

Autoritățile foarte bine cunosc că numărul de copii și adulți bolnavi de Covid-19 este cu mult mai mare, decât cifrele raportate zilnic!

Putem ușor să le înmulțim cu 4!

Toți deja cunoaștem că doar 1 (tata) sau 2 (tata și mama) membri ai familiei sunt testați, restul stau în carantină și primesc tratament la domiciliu, cunoaștem că unii nu vor să se testeze că se tem de internare, se tem să nu fie internați copiii, se tem să nu fie băgați în carantină pe 1-2 luni!

Mulți nici nu cunosc că au avut Covid, pentru că nu cunosc simptomele!

Unii părinți sunt îndrumați să interneze copiii, alții - să stea acasă, unora li se indică AB la greu, la toți din familie, alții mai scapă câte unul... cam așa e managementul pandemiei de Covid în RM!

O să deschidem școlile și grădinițele în septembrie, ca mai apoi să începem să testăm mai mulți copii, să-i internăm și să arătăm că numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 în rândul copiilor crește, că totul e grav și peste nici o lună să le închidem înapoi!

Iar când auzi că autoritățile vorbesc despre copii bolnavi de Covid-19 în stare grav-medie și gravă, de sindromul Kawasaki, apare o singură întrebare: "la ei NTV-ul prinde ca la noi" (Youtube: Moldtelecom)?  Ei internet au, studii citesc?

A coborât cineva de la MSMPS la vale, prin spitale să vadă ce fac copiii bolnavi de Covid-19 în aceste spitale, sau doar citesc ceea ce li se raportează?

Oare deja nu le este tuturor clar, inclusiv și autorităților, că până nu o să ne îmbolnăvim majoritatea din noi de acest SARS-CoV-2, inclusiv și copiii, noi nu vom scăpa de el, sau noi așteptăm să vină și Gripa?

Sau poate noi așteptăm o minune?

Referitor la cât durează anticorpii la Sars-Cov-2, vă pot spune următoarele: cu certitudine mai mult de 3 luni, iar la copii răspunsul imun este într-atât de puternic, că unii din ei fac de 3 ori mai mulți anticorpi decât adulții!

Familia noastră a împlinit 3 luni de la apariția simptomelor de Covid-19, iar titrul de anticorpi la noi este încă în creștere, atât IgM cât și IgG!

Sănătate tuturor!

Sursa: facebook.com/ mihaistratulat33

Adaugă comentariu