Soluţii pentru situațiile când nici un medicament nu ajută în lupta cu gripa şi răceala

Soluţii pentru situațiile când nici un medicament nu ajută în lupta cu gripa şi răceala

 

Odată cu răcirea timpului de afară, reapare şi grija legată de protecţia organismului în faţa bolilor respiratorii acute şi a gripei. Piaţa farmaceutică oferă multe preparate, unele deja testate, altele mai puţin... Dacă ați ajuns la concluzia că nici unele din ele nu vă mulţumesc prin acţiunea lor şi sunteţi în căutarea unui mijloc de protecție de generație nouă cu acțiune bactericidă şi antivirală, atunci puteţi conta pe produsul Panavir Inlait.

Ce reprezintă Panavir Inlait? Este un spay/gel de generație nouă, destinat cavității bucale, cu eucalipt și polisaharide din Solanum tuberosum (Panavir) – componente biologic active de origine vegetală. Rolul acestor două componente este unul hotărâtor. Polizaharidele din Solanum tuberosum (Panavir) au o acțiune antiinflamatoare, antivirală, imunomodulatoare, de regenerare și cicatrizare și un efect de protecție de durată. Aceleași proprietăți bactericide, antiseptice, antiinflamatoare și de regenerare, imunomodulatoare, de fortificare și protecție a organismului în lupta împotriva virușilor, îl posedă și uleiul de eucalipt (oleum Eucalipti).

Panavir Inlait - spectru larg de acțiune. Cu alte cuvinte, Panavir Inlait are o acțiune îndelungată de protecție, regenerare şi vindecare a rănilor, stimulează imunitatea locală, inhibă sinteza proteinelor virale, împiedicînd replicarea virușilor. Astfel, prin acţiunea sa, preparatul Panavir: previne penetrarea virusului în celule; inhibă înmulțirea virusului; stimulează imunitatea locală; diminuează severitatea intoxicării şi contribuie la însănătoșire; diminuează manifestările dureroase și inflamatorii locale; accelerează regenerarea epiteliului mucoasei.

Produsul se administrează pentru ameliorarea (atenuarea) în caz de: infecții respiratorii acute virale și gripă, precum și a bolilor inflamatorii infecțioase (inclusiv infecții fungice, bacteriene, virale) ale cavității bucale, în sângerarea gingiilor etc.

Rezultatul obținut în urma cercetărilor, efectuate pe un contingent larg de pacienți de diferite vârste, demonstrează acțiunea antivirală a preparatului Panavir Inlait asupra unui spectru larg de viruși, care generează infecții respiratorii acute și gripă.

După aplicarea lui, gelul se localizează în straturile medii  ale epidermei ori ale mucoaselor, formând o barieră moleculară cu o capacitate de penetrare selectivă. În rezultatul acestei acțiuni moleculele de apă, oxigen și azot pătrund liber, asigurând respirația și hidratarea  pielii. În același timp bacteriile, sporii de ciuperci, virușii, legăturile cu masa moleculară înaltă sunt reținute. După o agitare ușoară a flaconului se irigă cavitatea bucală de două ori pe zi: dimineața și seara.

Avantajele preparatului Panavir Inlait sunt multiple. Preparatul posedă un spectru larg de acțiune antivirală, stimulează imunitatea locală, comoditatea și simplitatea administrării, doar dimineața și seara. Poate fi administrat gravidelor și copiilor, în comun cu alte preparate Se administrează pentru atenuarea simptomelor în infecții respiratorii acute și virale, gripă, precum şi în boli inflamatorii infecțioase (inclusiv infecții fungice, bacteriene, virale) ale cavității bucale, sângerarea gingiilor. Rezultatul primit în urma cercetărilor demonstrează acțiunea antivirală a preparatului Panavir Inlait asupra unui spectru larg de viruși, care generează infecții respiratorii acute și gripă. Nu în ultimul rând, Panavir Inlait stimulează imunitatea locală.  

Preparatul se aplică de două ori pe zi. După o agitare ușoară a flaconului, se irigă cavitatea bucală de două ori pe zi: dimineața și seara. Astfel, dimineața asigură o protecție eficientă împotriva infecțiilor pe parcursul întregii zile, diminuând, astfel, riscul de infectare în transportul public. Seara întărește imunitatea, în cazul în care, drept consecință  a neaplicării dimineața a Panavirului, pe parcursul zilei s-a produs contaminarea. Respectiv, preparatul va opri replicarea virusului în organism.

 

Foto: garbo.ro 

Adaugă comentariu

Închide