Spasmul, febra și durerea vor ocoli copiii datorită acestui medicament

Spasmul, febra și durerea vor ocoli copiii datorită acestui medicament

În cautarea celor mai bune medicamente, calitatea, eficiența și complexitatea preparatului sunt câteva aspecte importante de care trebuie să se țină cont. Semnificația acestor criterii crește atunci când copilul este bolnav. Medicamentul german Viburcol îndeplinește toate aceste cerințe. Viburcol este un preparat natural care, datorită compoziției sale, are un efect complex - antiinflamator, analgezic, sedativ, detoxifiant și spasmolitic.

În viața fiecărui părinte există situații când totul este dat peste cap din cauza bolii copilului, care se poate manifesta prin febră și simptome de intoxicație, infecții respiratorii virale acute, probleme ORL, probleme legate de dentiție, balonări și colici, și multe alte situații. De fiecare dată această situație ridică semne de întrebare: ce măsuri trebuiesc luate în acest caz? ce medicamente se recomandă de administrat? cât de eficiente și sigure sunt unele medicamente pentru copii?

Răspunsul la aceste întrebări este preparatul Viburcol (Biologiche Heilmittel Heel GmbH, Germania) sub formă de supozitoare. Compoziția lumânărilor include șase componente naturale: mușețel, belladonna, pătlagină, solanum, pulsatilla de câmp și calcium carbonicum. Toate acestea sunt folosite în preparat datorită proprietăților pe care le au. Deci, mușețelul ridică pragul de percepție a durerii, restabilește reglarea vegetativă în organism. Este utilizat pe scară largă pentru a reduce excitația nervoasă la copiii cu dentiție sau colică intestinală și este eficient în durerile asociate cu hipersensibilitatea și imaturitatea fiziologică a sistemului nervos al celor mici. Belladonna este ca o completare a acțiunilor mușețelului și este o altă componentă de bază în tratamentul durerii la copii. Solanum cu gustul său dulce-amar are un efect tranchilizant. Pătlagina are efect sedativ. Pulsatilla de câmp normalizează echilibrul hormonal și este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente componente homeopate pentru anestezie. Calcium Carbonicum are un efect analgezic. Combinația dintre aceste componente a permis crearea unui medicament care nu are analog în compoziție și spectru de acțiune.

Viburcol are o acțiune complexă de:
- detoxifiere,
- anti-inflamator,
- analgezic,
- antispastic și sedativ.

Datorită acestui fapt, Viburcol este eficient la copiii cu:
- Infecții respiratorii virale acute (IRVA), gripă și alte infecții care provoacă intoxicație și febră,
- Probleme intestinale,
- Anxietate.

Este important de menționat faptul că în cazul bolilor cu febră, Viburcol are un efect pronunțat de detoxifiere, fără a cauza o scădere bruscă a temperaturii. Aceasta păstrează activitatea eficientă a sistemului imunitar: sinteza interferonului, activarea fagocitozei și eliminarea toxinelor. Ca urmare, reacția inflamatorie nu este suprimată, ci revine la cadrul biologic al fluxului, împiedicând dezvoltarea diferitelor complicații inflamatorii.

Viburcol, poate fi utilizat la copii chiar de la naștere, fără a fi înregistrate efecte secundare (cu excepția intoleranței individuale a componentelor). Nu cauzează dependență.

Trebuie reamintit faptul că, Viburcol se administrează inclusiv în prezența simptomelor amenințătoare precum:
- temperatura corpului 39⁰ sau mai mult de 3 zile,
- temperatura peste 37,5⁰ care este menținută mai mult de 2 săptămâni,
- febră cu dificultăți de respirație, durere abdominală sau în spatele sternului, cefalee severă, crampe,
- spasm și durere cu pierderea conștienței sau paloare a pielii.

Un alt avantaj al Viburcol este forma de eliberare. Supozitoarele asigură absorbția rapidă și ajută când este imposibil să beți o pastilă.

Toate cele descrise mai sus fac ca Viburcol să fie de neînlocuit în fiecare trusă de medicamente, mai ales în familiile în care sunt copii. Pentru a-l procura, adresați-vă în farmacii!

Sursa foto: ergonomice.ro, totuldespremame.ro, medipolis.de

 

Adaugă comentariu

Închide