(VIDEO) Un copil de 9 ani a ajuns la spital în comă, mâncat de viermi și muște

(VIDEO) Un copil de 9 ani a ajuns la spital în comă, mâncat de viermi și muște

Un copil de 9 ani din municipiul Dej (România) a ajuns în stare gravă la secția de Terapie Intensivă din Cluj-Napoca, fiind plin de răni necrozate. Medicii spun că acesta a fost mâncat de viermi și de muște, iar infecțiile s-au agravat.

Mama copilului în vârstă de 9 ani a fost reținută de poliție, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului.

Cazul șocant a ieșit la iveală la sfârșitul săptămânii trecute, când un echipaj de medici a fost solicitat să intervină la o locuință din Dej. Ajuns la fața locului, echipajul a găsit un copil de 9 ani, inconștient și plin de răni infectate. Potrivit medicilor de pe ambulanță, rănile erau acoperite de viermi și de muște.

Medicii de pe ambulanță l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost dus la un Spital din Cluj-Napoca.

„A venit în stare gravă, a necesitat măsuri de Terapie Intensivă și este în continuare internat în Terapie Intensivă. Era cu leziuni la nivelul pielii care au dus la o infecție ce a afectat întregul organism”, a declarat Daniela Dreghiciu, reprezentant al Spitalului de Pediatrie din Cluj-Napoca.


Bunica și mama le-au spus autorităților că băiatul are probleme psihice și că nu s-a mai ridicat din pat de 3 săptămâni. De asemenea, bunica spune că băiatul este sub tratament, prescris de un medic de familie prin telefon.

Cu trei adulți în apartament, Valentin a fost pur și simplu ignorat și lăsat să se stingă tot mai mult de la o zi la alta, cu răni adânci, infectate, mâncate de muște și de viermi pe aproape întregul corp.

 

Sursa: libertatea.ro; universul.net, foto simbol: ziaruldeiasi.ro

Adaugă comentariu

Închide