Cea mai numeroasă familie din Anglia sărbătorește nașterea celui de-al 20-lea copil

Cea mai numeroasă familie din Anglia sărbătorește nașterea celui de-al 20-lea copil

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, Radford, a anunțat cu mare bucurie nașterea celui de-al 20-lea copil – fiul Archi. Sue, mama celor 20 de copii – o femeie în vârstă de 42 de ani, a declarat după naștere că aici va pune punct, decizie pe care soțul ei Noel deocamdată nu a confirmat-o.  

Cei doi soți din orășelul Morecambe, comitatul Lancashire, se cunosc din copilărie. Acum 28 de ani, când Sue avea doar 14 ani, s-a născut primul lor copil. Cei doi n-au dorit să întrerupă sarcina, dar nici să dea copilul spre înfiere, deoarece ambii au crescut în familii adoptive. Astfel, cei doi au decis să-și unească destinele, nunta fiind doar peste 4 ani după ce au devenit părinții primului copil. După nuntă s-a constatat că Sue este iarăși însărcinată. Peste un an, aceasta iarăși a rămas însărcinată, astfel, numărul copiilor ajungând până la 20. În iulie 2014, Sue a pierdut o sarcină la cea de-a 23-a săptămână. Atunci s-ar fi născut un băiat. În plus, soții au și nepoței – Sophie, fiica cea mai mare, este deja mamă a 3 copii.

În luna martie 2017, soții Radford au publicat pe rețelele de socializare o fotografie anunțându-și prietenii că sunt în așteptarea celui de-al 20-lea copil, acest anunț adunând peste 32 de mii de like-uri și zeci de mesaje de felicitare.

Familia are o brutărie și trăiește într-o fostă casă de copii, spațioasă, în stil victorian, pe care a cumpărat-o acum 11 ani. Soții se mândresc că nu au datorii și chiar reușesc să meargă la odihnă în fiecare an.

Timp de o săptămână, familia Radford cheltuiește câte 340 de euro doar pentru procurarea produselor alimentare. Familia consumă, zilnic, 9 litri de lapte, 3 litri de suc și 3 lăzi de terci.

Mașina de spălat a familiei este „pusă la muncă” de 9 ori pe zi, în fiecare lună fiind utilizate peste 30 de sticle de detergent lichid.

În fiecare dimineață, la ora 5, tatăl merge la brutărie și lucrează acolo câte 11 ore, ajutat fiind de copiii cei mai mari. Între timp, la 7.45, el revine acasă, pentru a fi cu copiii și pentru a-i duce la grădiniță. Toată îmbrăcămintea acestora este pregătită de cu seară. La dejun, pentru a încăpea la masă, ei se împart în 2 „echipe”.

6 copii învață în școala primară, care se află la 10 minute de casă, iar 5 – în școala medie. Noel îi duce pe toți cu microbuzul familiei. Între timp, cei mai mici copii ai familiei, Oscar, Caspar și Haley, rămân acasă, împreună cu Sue, însă Oscar merge, uneori, la grădiniță, în a doua jumătate a zilei.

Soții susțin că încep să-și pregătească copiii de culcare încă de la ora 6 seara, iar pe la 9 deja toți sunt în paturi, ei doi culcându-se nu mai târziu de ora 10 seara.

Pentru sărbătorirea unei zile de naștere a vreunui membru al familiei, este stabilit un buget de 100 de lire sterline (113 euro) pentru cadouri, iar la Crăciun, această sumă variază de la 100 până la 250 de lire sterline (113-283 euro).

 

Informații și foto: bigpicture.ru

Adaugă comentariu