Emilian Crețu vorbește despre relația cu colega Adriana Bâtcă. Se pare că ne-au mințit!

Emilian Crețu vorbește despre relația cu colega Adriana Bâtcă. Se pare că ne-au mințit!

Actorul și vloggerul Emilian Crețu regretă faptul că în Moldova multe portaluri media fac știri fără a „investiga” dacă o informație sau alta este adevărată. Actorul a vorbit într-un interviu recent despre relația sa cu colega Adriana Bâtcă, despre care anterior s-a scris că ar fi chiar însărcinată.

Emilian Crețu a evitat să spună direct dacă chiar este într-o relație cu aceasta, doar a glumit că au apărut oameni care le-au propus tinerilor hăinuțe pentru fetiță sau băiețel. Actorul a spus că dacă două persoane apar într-o fotografie fiind în pat nu înseamnă nimic și a subliniat că viața sa privată reală niciodată nu va fi făcută publică.

Totodată, în cadrul interviului, Emilian Crețu a fost întrebat de ce în raport cu el deseori se vehiculează că ar fi homosexual. Iar actorul este de părere că aceasta e din cauza că are multe personaje feminine. El susține că în Moldova nu este înțeles stilul de artă travesti, atunci când un bărbat se îmbracă în femeie și invers, fără ca aceasta să se refere și la orientarea sexuală. Însă, actorul a subliniat că în public niciodată nu va spune dacă este sau nu homosexual, căci aceasta este strict viața sa privată.

Tot în cadrul interviului, actorul a spus și că nu încearcă să ascundă faptul că tatăl său a avut viciul alcoolului și a fost violent cu soția și cu copiii săi. Emilian Crețu consideră că despre aceste probleme trebuie să se discute, că nu trebuie ascuns și răbdat un astfel de comportament.

Cât ține de activitățile sale și sursele de venit, Emilian a relatat că la teatru, de unde a plecat acuzând public conducerea de dictatură, avea în medie un salariu de 5 mii de lei și doar rareori ajungea la puțin peste 6 mii. Actorul mai are unele câștiguri suplimentare datorită filmulețelor publicitare de pe pagina sa de facebook, dar, spune el, publicitatea în Republica Moldova de departe nu aduce mulți bani. Totodată, Emilian Crețu prestează servicii de make up și coafură pentru diverse ocazii, cum ar fi nunta. Referitor la prețuri, acesta a spus că machiajul și coafura pentru o mireasă este 150 de euro, iar pentru nașă – 1000 de lei.

Mai multe, inclusiv despre scandalul de la Teatrul Eugene Ionesco și dacă am putea să-l vedem la un alt teatru curând puteți vedea urmărind interviul:

 

Foto de copertă: everydayjournalism.md

Adaugă comentariu