Istorioare hazlii despre femei, ascultate pe ascuns

Istorioare hazlii despre femei, ascultate pe ascuns

Fiecare dintre noi a trecut prin sau a observat o situație mai interesantă. Noi am pregătit o serie de istorioare de acest gen în care figura de bază este femeia. Vedeți cât sunt de haioase și curioase.

  • Eram într-un magazin de haine. Printre cumpărători erau multe mame cu copii mici. Aproape toți copilașii plângeau și se cereau acasă. Nimeni practic nu reușea să liniștească micuții. Doar o mamă trecea de la o haină la alta, cu un copil micuț în brațe, dar foarte liniștit, căruia îi zicea: „Oare unde e ieșirea aia? Nu pot să o găsesc!”.
  • La serviciu avem o colegă care mereu le zice tuturor angajatelor când le întâlnește: „Arăți atât de bine astăzi! Și așa ai slăbit!”. Nici nu e de mirare că toți în jur o adoră.
  • Am întârziat la serviciu. În nota de explicație am scris: „Acasă am trei motani și un câine, care e foarte mâncăcios. Nu am putut pleca până motanii și-au terminau mâncarea, în caz contrar câinele le-ar fi păpat-o pe toată”. Șefa este amatoare de pisici și nu mi-a aplicat nici o sancțiune.
  • Prietenii adoră cum gătesc. Nu demult și soțul mi-a recunoscut că acest talent al meu practic a fost decisiv în decizia sa de a ne căsători. Iar secretul meu e că orice mâncare făcută în smântână și dată la cuptor este fenomenală.
  • Astăzi în sfârșit am ajuns la sala de forță. Mult timp am luptat cu lenea sau ba aveam deplasare, ba eram bolnavă. Însă mi-am cumpărat încălțăminte și trening, iar când am ajuns la sală am constatat că… aceasta s-a mutat în altă parte.

 

Istorii traduse de pe adme.ru
Foto: adfave.ru

Adaugă comentariu