La vârsta de 98 de ani s-a mutat la azilul de bătrâni pentru a avea grijă de copilul său de 80 de ani

La vârsta de 98 de ani s-a mutat la azilul de bătrâni pentru a avea grijă de copilul său de 80 de ani

Greu de crezut că ar putea exista ceva mai măreț pe lume, decât dragostea unei mame pentru copil. Exemplul unei femei în vârstă de 98 de ani, care s-a mutat la azilul de bătrâni pentru a avea grijă de băiatul ei de 80 de ani, ne convinge o dată în plus cât e de puternică legătura emoțională dintre cei doi. Pentru că niciodată nu încetezi să fii mamă!

Tom, după ce a lucrat viața întreagă în calitate de zugrav și designer de interior, nefiind căsătorit, la cei 80 de ani a devenit rezident la o casă de îngrijire pentru bătrâni, așa cum avea nevoie de mai mult sprijin și ajutor. La nici un an, Ada, mama lui cu 18 ani mai mare, a decis să fie chiar ea cea care îl va îngriji și s-a mutat să trăiască la același azil. Azi mama și fiul, originari din Wavertree sunt de nedespărțit, iar timpul petrecut împreună le aduce mare satisfacție. Practică jocuri de societate, privesc televizorul, glumesc și sunt fericiți.

„În fiecare seară îi spun noapte bună în camera lui, iar dimineața merg și-i zic bună dimineața", a spus Ada, fostă asistenă medicală. „Când mă duc la coafor, el mă va căuta să vadă când mă voi întoarce. Când mă întorc, el va veni la mine cu brațele întinse și mă va îmbrățișa.”

Tom este mulțumit de modul cum stau lucrurile: „Mă simt foarte bine aici și sunt fericit să-mi văd mama alături. Are foarte multă grijă de mine. Uneori îmi mai spune: „Fii cuminte!"

Este foarte emoționant să vedem relația strânsă dintre Tom și Ada. Foarte rar putem vedea mamele împreună cu copiii lor în aceeași casă de îngrijire și ne străduim să le asigurăm câte mai multe clipe frumoase”, a declarat managerul azilului, Phillip Daniels.

Ada și soțul ei, Harry Keating, au patru copii - Tom, Barbara, Margi și Janet. Iar exemplul ei merită toate aplauzele, or, cum afirma însăși Ada: „Niciodată nu încetezi să fii mamă!

Sursa: liverpoolecho.co.uk

 

Adaugă comentariu