Mamă surogat pentru copilul propriului fiu. Povestea impresionantă a unei mame!

Mamă surogat pentru copilul propriului fiu. Povestea impresionantă a unei mame!

Kayla Jones, de 29 de ani din Texarkana, Arkansas, a format recent familie cu soțul ei, Cody. Ambii își doreau foarte mult să devină părinți, dar o histerectomie (extragerea chirurgicală a uterului) la vârstă de numai 17 ani a femeii, le-a spulberat visul de a naște un copil. Dar nu au cedat, ci au căutat soluții. Așa au găsit o mamă surogat (mamă purtătoare de sarcina cuplului).

 

Ovarele tinerei fiind încă funcționale au permis conceperea unui copil biologic, dar purtarea unei sarcini rămânea imposibilă. Astfel cei doi soți au decis să apeleze la o mamă surogat.

Găsirea acesteia, însă, s-a dovedit mai complicată decât își imaginau. După ce au încercat fără succes să găsească o candidată potrivită, cuplul a decis să caute mai aproape de casă. Așa au ajuns chiar la mama lui Cody, care s-a oferit de multe ori în glumă să-i ajute.

După o mulțime de teste, analize și scepticism din partea medicilor, Patty, mama lui Cody, s-a dovedit a fi aptă din punct de vedere medical să poarte sarcina cuplului. Prima încercare nu a reușit. „Am fost devastați, dar am decis să încercăm din nou”, a spus ea.

„În mai 2017 am aflat că Patty e însărcinată!”. Șapte luni mai târziu, s-a născut copilul lor - Kross Allen Jones.

„Sunt atât de uimită de acest minunat miracol”, a declarat mama fericită că și-a împlinit astfel cel mai mare vis. Lucrurile au mers atât de bine încât cei trei se gândesc dacă va mai exista o șansă și pentru un frate sau o soră pentru Kross.

„În acest moment este greu de spus ce va fi, dar ne dorim o familie mare” a spus Kayla. „Am discutat, de asemenea, posibilitatea unei adopții în viitor, dar varianta aceasta este destul de costisitoare. Vom lăsa lucrurile în mâinile lui Dumnezeu și ne va arăta El calea”.

Reacțiile la povestea acestei familii fericite au fost neobișnuite, dar cele mai multe reacții au fost pozitive. Unii oameni cred că este „ciudată” alegerea lor, dar dacă înțeleg procesul, s-ar putea să-și schimbe opinia.

Cum se descurcă eroina sarcinei, bunica Patty? Ea e bine, se reîntoarce la muncă în curând și a declarat că se simte binecuvântată că a reușit să facă ceea ce a făcut. Cu un bebeluș sănătos și frumos, povestea lor are un final cu adevărat fericit.

„Aș dori să adaug că toată familia noastră a fost alături de noi”, a declarat Kayla pentru Bored Panda. „Ne-au susținut financiar și emoțional și-mi place să-l văd pe Kross cu bunicii lui”.

 

Sursa: boredpanda.com

Adaugă comentariu