Povestea celor două surori gemene care au născut în aceeași zi

Povestea celor două surori gemene care au născut în aceeași zi

Pare greu de crezut faptul că niște surori gemene pot naște chiar în aceeași zi, la doar câteva ore distanță. Pentru surorile gemene care au adus pe lume niște bebeluși minunați în aceeași zi, nașterea va rămâne o amintire de neuitat. Iată povestea pe larg a unor surori gemene care au născut în aceeași zi „verișoare gemene”.

Autumn Shaw și Amber Tramontana sunt două surori gemene din Tennessee, care au născut în octombrie 2020 două fete la interval de o oră jumătate, în același spital. Întâmplarea face că nașterea a avut loc chiar de ziua lor de naștere.

 

Autumn Shaw a declarat următoarele: „Nu aveam cum să plănuim așa ceva. Dumnezeu a avut grijă să pregătească pentru noi o poveste foarte specială. Sunt foarte recunoascătoare pentru tot. Fiicele noastre au fost apropiate de la început, de parcă au petrecut cele nouă luni în aceeași burtică”.

Pe 29 octombrie 2020 cele două surori gemene s-au prezentat la camera de gardă a spitalului regional din Knoxville cu dilatație de 1,5 cm. Amber și Autumn au fost puse în rezerve separate, dar au avut același medic. Autumn a născut prima, anume o fetiță de 4 kg, pe nume Charleston, iar la 90 de minute distanță a venit pe lume și Blakely, de 3 kg, adică fiica lui Amber.

 

Pentru cele două surori gemene nu a fost prima naștere, deoarece în 2018 au născut doi băieți, dar la zece săptămâni distanță. Despre prima naștere Autumn Shaw a declarat că: „Eu cred cu adevărat în miracole. Eu și soțul meu am încercat să avem un copil timp de doi ani. Când în sfârșit am rămas însărcinată cu fiul nostru, am aflat de la Amber care tocmai se întorsese din luna de miere că era, la rândul ei, însărcinată.”

 

Dincolo de coincidențele legate de nașteri, cele două surori gemene au fost foarte apropiate încă din copilările și au făcut multe lucruri împreună, având chiar și o personalitate asemănătoare. Amber își dorea încă de mică ca atât copiii ei, cât și ai surorii sale să crească alături de frați și verișori apropiați ca vârstă, însă nu s-a gândit că vor avea copii în aceeași perioadă a vieții. Doctorul George Vick, cu o experiență de peste 45 de ani în medicină, a mărturisit că experiența celor două surori gemene este într-adevăr neobișnuită și că a fost „lucrul lui Dumnezeu”.

Sursa: nastenatural.ro

Adaugă comentariu