Scrisoare deschisă despre frumuseţea corpului feminin

Scrisoare deschisă despre frumuseţea corpului feminin

Tanis Jake-Blake din Canada, are 33 de ani şi a devenit faimoasă după ce a postat un mesaj pe facebook. A hotărât într-o zi să meargă la plajă să se bronzeze, însă acolo a fost luată în derâdere de un grup de tineri uimiţi de corpul ei. Ajunsă acasă, Tanis le-a dedicat un mesaj pe pagina ei de facebook, un mesaj care a devenit viral pe internet.

„Acesta este un mesaj deschis pentru cei doi băieţi şi o fată, care au lăsat azi lucrul în Sherwood Park unde construiau o casă şi au venit pe plajă pentru a se relaxa, a se scălda şi a bea bere.

Îmi pare rău că prima mea ieşire la plajă după 13 ani v-a „impresionat” atât de mult. Îmi pare rău că nu am un abdomen plat. Îmi pare rău că am vergeturi. Dar NU îmi pare rău de faptul că corpul meu a crescut, a protejat şi a născut 5 copii sănătoşi, deştepţi şi minunaţi. Îmi pare rău că cei 33 de ani ai mei şi corpul meu de 57 de kilograme v-a afectat atât de mult încât aţi putut doar să râdeţi şi să mă arătaţi cu degetul.

Vreau să ştiţi la ce mă gândeam când mă uitam la corpurile voastre „perfecte” şi tinere. M-am gândit la mine: „Ce lucru măreţ şi uimitor au făcut ei?”. Mi-am ţinut capul sus în timp ce râdeaţi de mine şi m-am prefăcut că asta nu are nici o importanţă pentru mine, dar, în drum spre clasă am plâns în maşină. Vă mulţumesc pentru faptul că mi-aţi stricat ziua. Aşa oameni ca voi fac lumea mai urâtă. Nu pot să exprim în cuvinte cât de rău îmi pare de viitoarele voastre soţii care vă vor naşte copii şi vor deveni „grase” în ochii voştri, pentru că corpul li se va schimba. Pot doar să sper că într-o zi o să înţelegeţi: mă mândresc cu corpul meu.”

Mesajul lui Tanis a strâns mii de like-uri pe facebook şi a devenit atât de popular pe internet încât Tanis a fost invitată pentru interviuri la Global News, Canada’s Metro, Huffington post.

Sub mesajul de mai sus, Tanis a postat şi o poză în care îşi arată corpul.

Sursa: huffingtonpost.com

Foto: huffingtonpost.com, timeinc.net

Adaugă comentariu