Una dintre eroinele serialului „Neveste disperate” a luptat cu cancerul și a postat cum a rămas fără păr din cauza chimioterapiei

Una dintre eroinele serialului „Neveste disperate” a luptat cu cancerul și a postat cum a rămas fără păr din cauza chimioterapiei

Una dintre cele 4 eroine principale ale serialului „Neveste disperate” (Отчаянные домохозяйки), Marcia Cross, a luptat cu cancerul. Din fericire, ea a reușit să învingă crunta boală, dar abia acum a avut curajul să publice o imagine în care arată cum a rămas fără păr din cauza tratamentului.

Marcia Cross, pe care o cunoaștem ca soția roșcată și foarte meticuloasă din serialul „Neveste disperate”, a scris pe Instagram că este acum mai fericită ca niciodată că e vie și se bucură de ceea ce are, însă îi pare rău pentru părul pierdut din cauza chimioterapiei și că acesta i-a crescut abia 2,5 cm și este foarte rebel. „Cine și-a mai pierdut părul din cauza cancerului? Vorbiți cu mine, căci vă înțeleg perfect!”, a scris actrița în comentariu la imagine.

Actrița s-a retras din industria filmului după ce s-a filmat în „Neveste disperate” și și-a dedicat timpul familiei sale. Ea a devenit mamă pentru prima dată la 45 de ani, în februarie 2007, născând gemenele Iden Geneve și Savanna Rose.

 

Sursa: cosmo.ru; instagram.com/reallymarcia

Adaugă comentariu