Viața bate filmul! A devenit mamă pentru prima dată la 51 de ani și a născut tripleți

Viața bate filmul! A devenit mamă pentru prima dată la 51 de ani și a născut tripleți

Un caz mai rar întâlnit – o femeie de 51 de ani a reușit să nască tripleți, cei doi băieții și o fetiță, dar și mama, sunt absolut sănătoși, doar că micuții vor rămâne la maternitate o perioadă mai mare deoarece trebuie să ajungă la greutatea de 2500 de grame.

Iulia Jabîkova din Vladivostok, Rusia, nu a reușit să nască până la vârsta de 51 de ani. Totuși s-a decis la acest pas deoarece, spune ea, niciodată nu e prea târziu să devii mamă. Femeia a născut la începutul lunii curente doi băieții, unul  cântărind 1480 de grame, iar altul 2300 de grame, și o fetiță de 2400 de grame. Băiețelul cu greutatea foarte mică se află în incubator. Mama afirmă că astfel a fost martoră cum în viața ei au apărut 3 minuni.

Copiii sunt sănătoși, dar necesită îngrijiri speciale până ating greutatea de 2500 de grame pentru a putea fi externați. Medicul Tatiana Kurleeva din cadrul centrului perinatal unde au apărut pe lume tripleții spune că medicina modernă permite femeilor sănătoase să rămână însărcinate și să ducă sarcina la bun sfârșit chiar dacă au depășit vârsta de 50 de ani. Iar acesta este un semn că femeia este sănătoasă și medicii care i-au urmărit sarcina sunt competenți.

 

Informații și foto: cosmo.ru

Adaugă comentariu